Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogosan akadt ki ez a pasi? Egy idióta p. icsa voltam
Kicsit fura történet, de megpróbálom leegyszerűsíteni.
Az egyik barátnőm bátyjáról van szó. Semmi közünk egymáshoz, ha találkozunk, akkor is véletlenül, akkor elbeszélgetünk, de ennyi. A legutóbbi elbeszélgetésünk viszont tovább ment, és elkezdtünk rendszeresen találkozgatni (mint barátok) 26 éves egyébként, kicsit egoista, de nagyon jól néz ki amúgy. Az életmódja viszont szörnyen gáz (legalábbis az én szememben gyomorforgató), kis túlzással úgy él, mint egy playboy, sok pénz, bulik, luxusk.urvák...annak ellenére hogy van egy fia. (valami táncosnőtől, persze nincsenek együtt, az anyjánál van a gyerek, de elég sokat találkoznak)
Na mindegy, a lényeg hogy hétvégén mondta, hogy menjek vele bulizni. (Mármint oda ahová ő szokott, az ő baráti körével) Nem voltam olyan lelkes, de végül belementem. Kár volt, az tárult elém, amit fentebb is leírtam, és elég kényelmetlenül éreztem magam. De az utolsó csepp az volt, amikor a pasi invitált, hogy "rakjuk össze, amink van" (konkrétan ezekkel a szavakkal)
Részben, mert sértette az egómat, részben mert tényleg hányingert kapok ettől az életmódtól, de kifakadtam, talán a kelleténél jobban. Mondtam neki csúnya dolgokat, amiket meg is bántam ("így soha nem lesz rá büszke a fia","kompenzálni akar valamit ezzel az élettel") stb. Tudtam hogy be fog rágni, de nem érdekelt. Azt is tudom, hogy semmi közöm hozzá, hogy él, és nincs jogom beleszólni a dolgaiba, egyszerűen csak azon túl, hogy dühös lettem, akartam hogy tudja (ha már kvázi barátok lettünk), hogy ezzel az élettel semmit nem fog elérni.
És azt is tudom, hogy sok dologban van igazam, de valahol mégis rosszul esik hogy berágott rám. Nagyon hülye voltam, jogosan akadt ki? És ami igazán érdekelne, hogy szerintetek megbocsájt-e ezért valaha?
18L
Mit érdekel? Hogy egy ilyen felületes ktsög haragszik e rád vagy nem?
Koccoltasd le ezt a selejtes embert.
Nehogy már te kérj bocsánatot.
Ő nézett téged egy selejtes rbncnak.
Neki kellene bocsánatot kérnie tőled!
Jogos amit írtok. És tudom hogy tök igazam volt :D
De az akkor is nagyon bánt, hogy messzire mentem a végén, pl. nem kellett volna azt mondanom a fiáról, amit mondtam, biztos hogy ez fájt neki, mert imádja a fiát...és tényleg mondtam még nem szél dolgokat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!