Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan kérném hogy nyaljon ki?
Ulj ra a szájára...
Én imádom és közben ujjazom is a puncit...:)
Ezt most nem azért mondom, mert majd nemsoká be fog nézni az ablakon a negyedik iksz, de szerintem is önzőség ha nem kedveskedik neked a párod. Kérni már rég rossz, ha nem tudjátok megbeszélni, akkor nem is biztos, hogy tényleg egymás társai vagytok (ha nem szexkapcsolat).
F39
szerintem abszolút jogos... ugyanez a problémám -_-
A barátom nem hajlandó csinálni, pedig én minden alkalommal csinálom neki, és egyrészt rosszul esik, másrészt meg vágyom rá... ő meg mindig jön a hülye kifogásaival
Mindenkinek lehetnek vágyai. Jogod is van kérni tőle, de ha nem akarja, akkor nem fogja csinálni.
Éppen ezért fontos, hogy mindig olyan partnert válasszon az ember magának, akivel egyeznek az igények. Sok gondot meg lehet vele spórolni.
Amúgy sokat tapasztaltam már az életem során. Sok olyan pasi van, aki szokott és szeret is nyalni, nem esik nehezére és szerethető is. Szóval van elég hal a vízben.:)
A kérdés az, hogy te leragadsz-e annál az egynél, akivel nem stimmelnek a dolgok.
És nem lebeszélni akarlak a barátodról, meg lehet próbálni megbeszélni, hátha változtat a dolgokon, de ha nem, akkor erőltetni nem lehet és ha nem ő, akkor előbb-utóbb vágyni fogsz arra, hogy mástól kapd meg. Ami meg megcsaláshoz vezethet és így is úgy is szakítás lesz a vége. Akkor nem jobb ezt megelőzni és tényleg megfelelő partnert keresni magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!