Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kozben levette a gumit, es en csak utana vettem eszre, jogosan vagyok duhos?
Szex elott ovszert huzott, majd szexeltunk es a vegen csak azt vettem eszre hogy a hasamra elvezett. Amikor kerdeztem h levette-e az ovszert, aztmondta igen, de o tudja kontrollalni a dolgokat, ezert ne aggodjak. Sajnos ittam elotte, igy vszinu azert sem vettem annyira eszre h nincs rajta mar a gumi.. De most nagyon felek, es raadasul pont aznap volt peteeresem. Bar nem elvezett belem, de megis.. Es rosszul is erzem magam, h igy "semmibe vett".
Massal is volt mar ilyen? Mit csinaltatok? Normalis ez?
jogosan
felelőtlen a palid nagyon és tesz az arcodra ill. rád
..
Nemi erőszaknak minősül, csak úgy megjegyzem.
A minimum, hogy kidobod ezt a barmot, már bocs. Nehogy már egy olyannal legyél együtt, aki ennyire nem tart tiszteletben...
4-es:
te valami fogyatékos vagy, vagy mi ? xD
Hol számít nemi erőszaknak, ha a hisztis liba utólag beleképzel mindent és hazudosik össze-vissza ?! :D
Szerencsére nem fordult elő velem ilyen, de egy ilyen eset után biztosan szakítanék, és örülhetne az illető, ha a feljelentést megúszná.
Ennél kisebb súlyú dologban sem tűrném el, hogy valaki felülbírálja a döntésemet és átverjen olyan dologgal, ami rám nézve kockázat, azt meg soha nem tudnám megbocsátani, hogy egy ilyen húzás miatt potenciálisan olyan helyzetbe kerülhetnék, hogy az abortusz vagy egy nem tervezett gyerek megszülése és felnevelése között választhatnék.
Nem tudom, ki ő neked - a párod, vagy esetleg valami alkalmi szexpartner, de én a történtek után kivágnám, mint macskát sz..ni.
De nyilván te tudod, hogy neked belefér-e, hogy semmibe vegyék a saját életedre vonatkozó döntésedet, és a jogodat a fogamzásgátláshoz.
Amit tett, az olyan, mintha valaki úgy játszana orosz rulettet, hogy nem a saját fejéhez tartja a fegyvert, hanem a másikéhoz.
Morálisan annyira felelőtlen és aljas és elítélendő húzás, mintha te szexelnél úgy egy férfival, hogy ő nem akar gyereket, te meg átvered azzal, hogy fogamzásgátlót szedsz.
# 7
Nem tudom, hogy Magyarországon annak minősül-e jogilag, de nem írt hülyeséget, akit kritizálsz, mert az elmúlt években Svájcban és több európai országban is ítéltek már el ugyanezért a húzásért férfiakat szexuális erőszakért olyan alapon, hogy a nő az óvszeres védekezéssel történő szexbe egyezett bele, abba, amit ők tettek, nem.
(De ha nem is szexuális erőszakért, biztos, hogy nálunk lehetne ezért feljelentést tenni, mivel mindenkinek joga van a saját teste és élete feletti önrendelkezés jogához.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!