Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadna ki egy lány, akinek egy provokatív fehérneműs instagramképét kinyomtatnám, ráverném, majd lefotózva visszaküldeném neki?
Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 22:19
1/9 anonim válasza:
Nem. De legalább neked legyen több eszed nála, és ne küldd el neki. Mentsük meg együtt a férfi társadalmat!
23/F
2/9 anonim válasza:
Öcsém,ennél közelebb ne kerülj nőhöz. :D
3/9 anonim válasza:
Hiszen ezért teszi ki
Élőben úgysem dughatnál vele
4/9 A kérdező kommentje:
Én csak azt remélem hogy valaki megteszi helyettem, mert az ilyenek ennyit érdemelnek az életben.
2017. szept. 1. 22:21
6/9 anonim válasza:
Teljesen igazad van kérdező, akinek ennyi esze van, hogy ilyen képeket posztol, az vajon mit vár?
7/9 anonim válasza:
Szerintem hozzá van szokva a beteg ferfiakhoz. Ugye a strandon lévő bikinis nőkre is mindig rávered, mert mutogatják magukat? Sajat oldala, azt tesz, ki, ami neki tetszik. hogy erre te mit reagalsz, az teged minősít, nem őt.
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem tesz ki azt amit akar... Olyan képet csinál magáról amilyet akar ez igaz. Olyan képeket tart a fotógalériájában amilyeneket akar. De ha már mutogatja magát, azoknak akik követik meg azoknak is akik esetleg nem, akkor nyilván azért teszi mert reakciót vár a környezetétől.. És nem azért mert a saját oldala és azzal azt csinál amit akar.. Ez egy ostoba kifogás. Habár ez egy érdekes véleményformálás mód kérdező, valamilyen szinten jogos! Kíváncsi lennék a reakciójára... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!