Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha szűz lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha szűz lány létemre ennyire "ki vagyok éhezve"? Más szűz lányok is vannak így?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nem voltam még fiúval, nem volt kapcsolatom sem, se csók, se puszi, semmi. Ugyanakkor már nagyon vágyom rá, szinte mindentől felizgulok és naponta többször is magamhoz nyúlok mert egyszerűen muszáj, nem bírom nélküle. Rengeteget szoktam róla fantáziálgatni, hogy milyen jó lenne ha lenne valakim, szerintem nem is lennék hajlandó kiszállni az ágyból... Ugyanakkor ez picit megrémiszt mert én alapból egyáltalán nem vagyok ilyen, sőt. Inkább "konzervatívabb" típus vagyok, minden szempontból komolyabb, nyugisabb, az a tipikus jó kislány. Mindig csak tanulok, soha nem jártam szórakozóhelyekre, nem ittam, nem cigiztem stb., az sem véletlen, hogy eddig nem volt barátom. Most sem jönnék össze akárkivel csak azért, hogy ezt is kipipálhassam.

Az normális, hogy mégis ennyire rá vagyok erre kattanva? Én olyan gáznak érzem vagy nem is tudom...Más is van így vele?

Ja és egyébként priviket, ajánlatokat nem kérek senkitől sem.

2017. aug. 31. 16:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Egyébként normális, kívánod már nagyon a szexet, ennyi, főleg hogy még semmi ilyenben nem volt részed, kíváncsi vagy. :)
2017. aug. 31. 16:23
 2/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem kérsz privit? Akkor szenvedj! :-)
2017. aug. 31. 16:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy ez így van. Én is ugyan ilyen vagyok, és ugyanígy éreztem magam. Aztán mióta barátom van, azóta is dúl bennem a szenvedély.

Addig normális, amíg nem repülsz rá minden szembejövő srácra.

2017. aug. 31. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 pont a privátoktól szenvedne
2017. aug. 31. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan ugyan ilyen voltam mint te. :D

Teljesen normális. :)

20L

2017. aug. 31. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Hány privevel leptek eddig meg? :D

2017. aug. 31. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Én ismerlek téged és már masztiztunk is együtt :)
2017. aug. 31. 16:36
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nyomi piccccs
2017. aug. 31. 16:53
 9/15 anonim válasza:
100%

Én is ilyen vagyok csak fiúban19/f

És mielőtt jönnének a troll ők, nem a fiúk nem masztiznak :D XD

2017. aug. 31. 17:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam,míg szűz voltam. Már nem vagyok szűz,így is ugyanilyen vagyok :D
2017. aug. 31. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!