Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy van e fitymaszűkületem?
Szóval hátra tudom húzni, teljesen, még ki is tudom verni... De azért van egy szoritó kellemetlen érzés és néha a masztitól ki os repetezik a hátrahúzott bőr.
Ez is fitymaszűkületnek minősül?
Van más megoldás a körülmetélèsen kivül?
Még szűz vagyok, de esztétikailag sem találom túl vonzónak, hogy középen fékonyabb, összeszorított a szerszámom mint az alján vagy a makknál.
(Tisztítani nagyon jól tudom.)
Mondjuk hallottam már olyanról is, hogy valaki durvább szűkülettel szexelt.
Lányok, nők titeket ez nem taszít nagyon?
Nem fitymaszűkületed van, hanem túl rövid a fifymaféked. Ezt is lehet műttetni. Urológushoz mindenképp menj el, bár a fene tudja, nekem ugyanúgy fáj, mint neked (annak ellenére, hogy egyszer már műtötték), és az urológusok csak a vállukat vonogatják, ha ránéznek. Az a helyzet ugyanis, hogy ők merev állapotban nem vizsgálnak, viszont van, ami csak úgy derülne ki. Nehéz ügy. Hány éves vagy?
Ja, amúgy a nők véleményével ne foglalkozz, itt most rólad van szó. De nekik amúgy is mindegy, őket így is ki tudnád elégíteni. A lényet most az, hogy neked jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!