Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős lányok elvállalják az olyan együttléteket ahol a férfinek fitymaszűkületem van?
Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 15:17
2/12 anonim válasza:
Fel nem fogom, hogy ha annyi idős vagy, hogy prostihoz el tudsz menni, akkor mégis mi a fenének nem kezdesz valamit a fitymaszűkülettel? Ha ennyi érettség nincs, hogy felfogd, hogy mennyire nem higiénikus és abnormális jelenség, akkor örömlányhoz se nagyon kéne járni...
3/12 A kérdező kommentje:
2. Most működik a szex ha orvoshoz megyek akkor metélés, nagyon sok negatív dolgot lehet hallani, kiszárad repedezik foltosodik csupa kellemetlenség van belőle
2017. aug. 20. 15:31
4/12 anonim válasza:
Erre akkor kellett volna gondolnod mikor rájöttél, hogy problémád van.
5/12 anonim válasza:
Miért nem dugítod ki magadnak? Meg lehet csinálni, én is ezt tettem, pedig én sem tudtam tyerekkoromban hátra húzni.
6/12 anonim válasza:
Nem értem, miért ne vállalnák el? Ha a higiéniád megoldott azon a területen, a többi már csak a te károd, ha teszem fel fájdalmas a húzogatása. Ha ernyedt állapotban teljesen hátrahúzható, akkor tökéletesen meg is tudod mosni, így a probléma pontos okát nem értem. Ha olyan mértékű a szűkület, hogy soha nem tudod felhúzni, akkor az nagy baj, egyrészt erős, émelyítő szaga lesz, meg felrakodik a kosz a makk mögött, olyan fehéres, foltos lesz. A másik eset, amikor csak mereven nem tud hátra csúszni, az meg csak a szexualitásban okozhat gondot, de ha esetleg te ehhez hozzászoktál, akkor nem értem emiatt miért ne vállalna el senki. Én nem voltam ugyan még prostinál, így személyesen nincs tapasztalatom benne. Nekem mereven pont félig csúszik fel, pont annyira, hogy a legérzékenyebb részt izgatni lehessen. De már attól, ha megfeszül félúton a makkon, nekem nem okoz fájdalmat, és tisztán is tudom tartani. De majd a többiek okosabbat mondanak, ha van benne tapasztalatuk.
7/12 Derwer válasza:
Orvost javasolnám én is.
Amiket írtál az inkább rémhír csak. (Tapasztalat)
8/12 A kérdező kommentje:
Életembe nem tudtam felhúzni sem ernyedten sem máshogy de nem büdös jó szaga van, volt már igényes barátnőm akit nem zavarta ez az állapot
2017. aug. 20. 16:40
9/12 anonim válasza:
amikor majd bereped és mehetsz a sürgősségire máshogy fogod látni! Nem vészes a műtét, van részleges is nyugi..
10/12 anonim válasza:
elvileg jobb helyeken megvizsgál a lány téged ott lent mielőtt belekezd az akcióba. Ha látja,hogy valami nincs rendben akkor visszautasíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!