Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha ennyire és ennyiszer kívánom az együttléteket, elvégre nem ártalmas?
Nos én 18, vagyok szexuális életet 2 hónapja élek, nem tartom magam megszálottnak ilyen téren, de vannak igényeim. A barátom/szeretőm nagyon jóképű, jó teste is van, jó a dumája, kedves, szóval nagyon imádom, tőlem idősebb egy jó pár (sok) évvel. Vele vesztettem el a szüzességem, és mióta együtt vagyunk kb minden percben szexelünk, sőt én kifejezetten szeretem reggel is, és többször is. Sport közben ismerkedtünk meg, ő kosarazik, és kb egy hét alatt ágyba vitt, azt hozzátenném, hogy ha valakinek hát nekem vannak elvárásaim (belső). Megjegyezném, hogy nem sminkelek, nincs rajtam semmi mű, mégcsak nem is kéretem magam pasiknak.Szóval ugye ez nem beteges és attól még nem vagyok szexőrült hogy sokszor kívánom
Szép délutánt
Nem csak szexelünk, jaj már ne legyél már ilyen sablonos, na persze mert ha egy fiatal csaj összejön egy idősebbel azzal csak dugnak, én nem erősítem a sztereotípiát
Sokat beszélünk, jól ismerjük egymást 😋
Köszi a válaszokat
Nem hiszem, h ürítésre használ, 18 évesen már vágytam a szexre, és mint ahogy mondtam sokszor kezdeményezem én a szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!