Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Keressek én is szexet, alkalmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressek én is szexet, alkalmi együttléteket?

Figyelt kérdés
komolyat szeretnék, de folyton olyan üzeneteket kapok társkeresőről, hogy inkább szex érdekli őket..5-ből legalább 4:( most akkor én is alkalmi együttléteket után hajhásszak? vagy mit lehet ilyenkor tenni, olyan elszomorító, hogy az emberek 25-30 év között is alkalmi szexre vágynak, és kifejezetten értelmes srácokról van szó. én 23/L vagyok, nem társkeresés céllal írtam a kérdésem, tényleg érdekelne a válasz, hogy most akkor én is szexet keressek, az a ''modern párkapcsolat''?

2015. aug. 4. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Én többnyire ezek miatt is hagytam ott a társkereső oldalakat. Ha neked ez nem pálya, akkor nem kell követni a csordát. Nekem se megy, nem olvadtam be, teszek rá, mit szólnak hozzá mások, meg mi a "menő". Úgy élek, ahogy nekem jó, társsal és anélkül is.
2015. aug. 4. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Ha ennyire azt se tudod, hogy mit akarsz, és ennyire azt akarnád csinálni, mint a többiek, akkor akár a kútba is ugorhatnál!

Minek akarsz te alkalmi szexet, ha te elve komoly kapcsolatra vágysz?

Ha ló nincs, akkor jó a szamár is? Csak, mert a többiek is azt csinálják??

Legyen már tartásod!!

Ha tudod, hogy mit akarsz, mire vágysz, akkor minek térnél le arról az útról, hogy egy teljesen felesleges útra térjél?

Logika nulla.

De a te döntésed, a te felelősséged!

Saját véleményem: felejtsd el az alkalmi szexet, ha te komoly kapcsolatot szeretnél!

2015. aug. 4. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Ez mindig is így volt társkeresőn,inkább az az elszomorító hogy nem tudod kihalászni az összes közül azt az egyet,aki nem csak szexet akar.(5-ből négy idióta,marad egy normális,100-ból már 20 normális.)Emberismeret nem ártana.
2015. aug. 4. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen világ van, ilyenek az emberek. Az emberek sokfélék, sokféle élethelyzet van. Akinek még például nem volt semmi köze nőkhöz, mint például nekem, azoknak már egy alkalmi kapcsolat is maga lenne a csoda. Persze, ahogyan elképzelem, a legjobb valami komoly dolog lenne, de a valóság annyira más. Akinek nincsen semmi tapasztalata, az nem csoda, hogy nem tudja, hogy mit akar, mire vágyik a másik nemtől. És ez még csak az egyik dolog, a másik meg az, hogy eleve nincs is hol ismerkedni.
2015. aug. 4. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezért is utálom a társkeresőket. Sajnos szinte használhatatlanok. A kérdésekre válaszolva, rossz embereket fogtál ki. Én is komoly kapcsolatot keresek például. 22/F
2015. aug. 4. 22:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Keress meg engem!
2015. aug. 4. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Megmondod ezeknek a srácoknak, hogy te nem vagy gyorsan ágyba bújós fajta? Lelépnek olyankor?

Mert lehet csak kommunikálni kellene velük, nem első benyomás alapján ítélni.

2015. aug. 4. 23:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem meg nem boldogítanak a szexkapcsolatok, komoly párkapcsolatot keresnék, de erre meg nem találok nőt. Akkor én is kezdjek szexkapcsolatokat hajszolni?
2015. aug. 5. 08:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Társkeresőn rengeteg debilt találni, de van közöttük normális is. Én a mostani párom társkeresőn ismertem meg. Félreértés elkerülése érdekében ő NORMÁLIS. Volt olyan is aki nagyon rendes és aranyos volt csak az ex kavart be egy terhességes sztorival aminek véletlen hasra esés volt a vége vetéléssel - érdekes ugye, ő már később hiába próbálkozott. Aztán volt aki rám irt hogy tetszem, beszélgettünk majd pár érdekes mondat után lényegre törően leirta a méreteit hossz-átmérő és volt képe megkérdezni hogy én szeretem e a "seggbe kukit, mert a teltebb lányok mind szeretik". Nos pont nem, így nem is találkoztunk ő pl.: egy igazi debil volt.
2015. aug. 5. 16:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Pasik között is vannak sokan akik komoly kapcsolatot szeretnének.A lúzereket gyorsan le kell pattintani.Kis kitartással majd találsz normálisat is.

F40+

2015. aug. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!