Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressek én is szexet, alkalmi együttléteket?
Figyelt kérdés
komolyat szeretnék, de folyton olyan üzeneteket kapok társkeresőről, hogy inkább szex érdekli őket..5-ből legalább 4:( most akkor én is alkalmi együttléteket után hajhásszak? vagy mit lehet ilyenkor tenni, olyan elszomorító, hogy az emberek 25-30 év között is alkalmi szexre vágynak, és kifejezetten értelmes srácokról van szó. én 23/L vagyok, nem társkeresés céllal írtam a kérdésem, tényleg érdekelne a válasz, hogy most akkor én is szexet keressek, az a ''modern párkapcsolat''?2015. aug. 4. 22:23
11/12 anonim válasza:
Én férfiként normális üzeneteket írtam még se írt vissza senki! Bezzeg mikor regisztráltam egy másik fiókot a jól kinéző ismerősöm képeivel akkor még a szexuális töltetű üzenteimre is válaszoltak a csajok. Ennyit erről. Szánalmasak a mai nők.
12/12 anonim válasza:
Szia!
A társkeresőn a fiúk 80 százaléka csak alkalmilag akar ismerkedni. De nem is ez a lényeg! Te komoly párt akarsz találni. Viszont azert tedd fel magadnak a kerdést: amikor a valós életben látsz meg egy pasit, akkor hogy indulsz neki egy ismerkedésnek?
Gondolom magad se tudod mi lesz belőle! A virtuális randi nak van az a kiábrándító tulajdonsága hogy mindent megbeszélünk előre, elvárással elünk. De a kérdésedre válaszolva keress nyugodtan alkalmi kapcsolatot, de csak ha akarsz. Ne azert mert más is azt keres. Legfeljebb komolyodik. Szia! Sok sikert neked. Priviben bővebben ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!