Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Keressek én is szexet, alkalmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressek én is szexet, alkalmi együttléteket?

Figyelt kérdés
komolyat szeretnék, de folyton olyan üzeneteket kapok társkeresőről, hogy inkább szex érdekli őket..5-ből legalább 4:( most akkor én is alkalmi együttléteket után hajhásszak? vagy mit lehet ilyenkor tenni, olyan elszomorító, hogy az emberek 25-30 év között is alkalmi szexre vágynak, és kifejezetten értelmes srácokról van szó. én 23/L vagyok, nem társkeresés céllal írtam a kérdésem, tényleg érdekelne a válasz, hogy most akkor én is szexet keressek, az a ''modern párkapcsolat''?

2015. aug. 4. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én férfiként normális üzeneteket írtam még se írt vissza senki! Bezzeg mikor regisztráltam egy másik fiókot a jól kinéző ismerősöm képeivel akkor még a szexuális töltetű üzenteimre is válaszoltak a csajok. Ennyit erről. Szánalmasak a mai nők.
2015. aug. 6. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A társkeresőn a fiúk 80 százaléka csak alkalmilag akar ismerkedni. De nem is ez a lényeg! Te komoly párt akarsz találni. Viszont azert tedd fel magadnak a kerdést: amikor a valós életben látsz meg egy pasit, akkor hogy indulsz neki egy ismerkedésnek?

Gondolom magad se tudod mi lesz belőle! A virtuális randi nak van az a kiábrándító tulajdonsága hogy mindent megbeszélünk előre, elvárással elünk. De a kérdésedre válaszolva keress nyugodtan alkalmi kapcsolatot, de csak ha akarsz. Ne azert mert más is azt keres. Legfeljebb komolyodik. Szia! Sok sikert neked. Priviben bővebben ha akarod.

2015. aug. 14. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!