Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért vagytok felháborodva, ha valaki elítél titeket az egy éjszakás kalandjaitok miatt?

Figyelt kérdés

Már több huszonéves lány barátomnál tapasztaltam, hogy ha hangot adok neki, hogy szerintem nagyon nagy hülyeséget csinálnak, és én biztosan elítélném ezek miatta jövendőbelimet, akkor még engem tolnak le!

Az én szemembe komolytalannak, és könnyűvérűnek tűnnek, ha szétteszik a lábukat diszkó után, egy idegennek, vagy lefekszenek ex barátjukkal, vagy egy fiúbarátjukkal!

2015. jún. 10. 22:31
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
23%

meg jo hogy en semmi ilyesmit nem tettem soha ^^ lehet ezert tisztelnek es becsulnek az emberek.

Valaszolva a kerdesedre ugy tunik ok ettol nem tartjak magukat rossznak es zavaro ha nem fogadjak el az embert igy megertest varnak ami alaptalan velemeny szerint mert azt kaptak amit erdemeltek csak nem fogadjak el a kegyetlen valosagot hogy ha igy folytatjak kiegnek es nem kellenek senkinek.

egyszer egy igazan talalo hasonlatot hallottam errol hogy van egy tiszta bontatlan uveg viz.

es van egy olyan amibe a fel vilag beleivott...melyikbol innanak inkabb?.. valasz egyertelmu szerintem.

elveszti az erteket az amibe beleivott rengeteg ember..de ha vsak egy ber iszik belole akinek odaadjuk az egy eleten at becsulni fogja hogy nem engedtuk hogy mas kinyissa igy csak az ove teljesen^^

Ilyen eletfelfogas kene minden lanynak es egy erkolcsileg stabil vilagban elnenk.

de az eszes a maga jarasara figyel igy en megorzom magam a vilagnak minden mocskatol.

17/L

2015. jún. 10. 22:47
 2/33 anonim ***** válasza:
72%

Évekig voltam egyedülálló, ezalatt volt egy-két alkalmi kapcsolatom. Soha nem háborodok fel, ha valaki ezért elítél, hiszen nem kedvelhet mindenki, én sem kedvelek mindenkit.

Csak az ilyenekkel nincs dolgom, igazából nem tartom is sokra őket, emberileg sem találom túl értékesnek, vagy lelkileg érettnek azt aki csak emiatt ítél el valakit. Akiket szeretetek és szeretnek, ismernek, nem ítélnek el, azokkal meg akik igen, úgy vagyok, hogy nem közös az utunk, ennyi.

2015. jún. 10. 23:02
 3/33 anonim ***** válasza:
85%

mert se neked, se senki másnak semmi köze hozzá, hogy hogyan éli valaki az életét. miért szólsz bele, ha valakinek így jó?

ha nem vagyok kapcsolatban, én is szeretem az alkalmi szexet, egyéjszakásokat (nem idegenekkel meg exekkel, hanem megbízható partnerekkel) de szerintem ettől nem leszek rossz ember. (és nem is dugott meg egy fél város, teszem hozzá) szerencsére az én barátomat nem érdekli ez a dolog, vele is egyéjszakásnak indult, csak több lett belőle. :) és ugyanúgy szeretnek és tisztelnek az emberek, mert a tiszteletet nem a puncim miatt kapom. elítélni valakit a szexuális preferenciái miatt viszont nagy butaság.

az üveges, kulcslyukas, használt tárgyas hasonlatok meg egyszerűen szintén ostobaságok. ember vagyok, nem használati tárgy. aki egy embert egy tárgyhoz hasonlít, annak van gond az értékrendjével, nem annak, aki szereti az alkalmi szexet :)

de ezekről órákig lehetne vitatkozni. aki szerint krv@ság a kalandozás, az úgyse érti meg amit mondok, mint ahogy én sem fogom elfogadni, hogy miért ne élhetném úgy a szexuális életem, ahogy én akarom.

20/L

2015. jún. 10. 23:08
 4/33 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem kötöm mások orrára a dolgot. Ha meg valahogy mégis kiderülne, és valaki szóvá tenné nekem, akkor nem érdekelne. Felnőtt nő vagyok, saját döntésekkel. Addig jó egy döntés, amíg nem bánja meg az ember. Én eddig egyiket sem bántam meg.

Szerinted könnyűvérű, engem meg nem érdekel amit gondolsz. :)

Ha pedig biztosan elítélnéd a jövendőbelidet, akkor az a nő valószínű nem is lenne a jövendőbelid.

2015. jún. 10. 23:12
 5/33 A kérdező kommentje:

Hm... én csak azt tudom mondani, hogy mindennek következménye van! Még ha szexkapcsolatod van, egy állandó szexpartnerrel, az is el fogja mondani a barátainak, hogy néha néha XY-nal kefélgetünk, és ez lassan terjedni fog a környező kis közösségben! Ami nem baj, ha téged, nem zavar, vagy épp az én lány barátom nem zavarja! Viszont van olyan lány barátom, aki nekem szokott panaszkodni, hogy neki miért nincs egy komoly barátja ? Miért nem kap egy rendes fiút ?

Hát mondjuk mert ha az a rendes fiú úgy gondolkodik, mint én, akkor a csaj saját maga alatt ásta eddig a fát! Saját magának csinált olyan múltat, amit egy "rendes fiú" nem fogadna el!

2015. jún. 10. 23:23
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Rendes fiú, rendes fiú..

Volt komoly kapcsolatom, szex kapcsolatom, egyéjszakásom.. A páromnak is. Akkor mi mindketten szánalmas szarok vagyunk biztos.. nem rendesek, hogy a te szavaiddal éljek. :)

Pedig kifogtam egy igazán rendes "fiút". Inkább férfinek mondanám, nem egy taknyos kölyök, hanem egy felnőtt ember, aki tisztában van vele, hogy az ember múltja, az csak rá tartozik, és eszében sincs elítélni azért mert szeretem a szexet.

Hűségesek vagyunk, soha egyik partnerünket sem csaltuk meg. Csodás családunk van, barátaink, tisztességes munkánk. Dolgozunk, én tanulok még mellette, "rendes" emberek vagyunk.

Ha neked ez határoz meg egy nőt, akkor egészségedre, de tévúton jársz.

2015. jún. 10. 23:28
 7/33 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a lány barátodnak sem emiatt nincs komoly kapcsolata.

Nekem ennek ellenére több komoly udvarlóm volt és a férjem olyan ember, akinél jobbat nem is találhatnék, igazi társ az életben.

Úgyhogy nem ezen múlik.

2-es voltam.

2015. jún. 10. 23:33
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig nem..nem mondják el.

Az egyik futó kalandom egyértelmű volt, mert a régi baráti társaságom egyik tagja volt..Korábban próbálkoztunk egymással, de soha nem feküdtünk le. Igaából nem is akartuk titkolni, néhányszor lefeküdtünk. Senki nem gondolt emiatt qrvának, és a srácot sem titulálták semmi egyébnek.

Az egyik egyéjszakásomról 2 ember tud rajtunk kívül, és senki más..soha.. Az egyik tőlem tudja, a másik az illetőtől. Soha másnak nem mondtuk el, ahogy az a 2 ember sem. Igazából ha továbbadták volna se számítana, mert felnőtt emberek vagyunk.

A másik egyéjszakásomat nem tudom, hogy megosztotta e valakivel. Én a párommal meg az egyik barátnőmmel, a srácot nem tudom. Soha nem jutott még vissza hozzám semmilyen pletyka.

Szerencsére olyan emberek vesznek körül, akiket ez nem érdekel.

Nekem soha nem adódott belőle problémám. A párom és az előző két komoly kapcsolatomból az exek is tudták. Nem problémáztak rajta.

2015. jún. 10. 23:34
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 17 éves kis csitri igazán bölcs... Tartsd meg ezeket a kérdéseket és olvasd vissza őket 5 év múlva. Körberöhögöd majd magadat. :)

A semmitmondó közhelyeiddel. A kis naiv. :)

2015. jún. 10. 23:39
 10/33 anonim ***** válasza:
53%

még jó, hogy csak a rendes fiúk problémáznak ilyenen, a rendes, igazi FÉRFIAK pedig nem :)

a múlt az a múlt ennyi. ha meg mások is megtudják.. hűha, micsoda tragédia :D valahogy mégis mindig sikerült komoly kapcsolatot is találnom, ha éppen azt kerestem :)

2015. jún. 10. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!