Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnám meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg az "igazit" ha csak egy éjszakás kalandjaim vannak?

Figyelt kérdés

Eléggé elegem van, már-már lelki ismereti problémám is van abból hogy csak egy éjszakás kalandjaim vannak. Sajnos nem vagyok egy "adonisz" hanem duci vagyok. De a stílusom és a szövegem, és a munkám miatt eléégé sikeres vagyok a lányoknál. De valahogy vágyok a hosszabb távú kapcsolatokra. Milyen megoldás lehetne egy igazi kapcsolathoz?

22F

2015. máj. 29. 22:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ez jo szoveg, ezzel majd en is beprobalkozom itt :D
2015. máj. 29. 22:13
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívtad el valamelyik egyéjszakás lányt, utána randizni?
 3/26 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, ilyen kérdésnélnél és felvezetésnél az első 5 kérdés egyike az, "mi a munkád?"
 4/26 anonim ***** válasza:
Mi a munkád?
2015. máj. 29. 22:14
 5/26 A kérdező kommentje:

#1: Lehet neked poénos...de ez a valóság.

#2: Az a meglátásom hogy aki egyéjszakás kaland az számomra nem kellene hosszabb távra, nem lenne bizalmam felé.

#3: Jött már pár privát...de nem válaszolok rá.

#4: Egy menzetközi management cégnél dolgozom. Sokszor kell részt vennem médiaeseményeken és céges "bulikon". Legtöbbször itt találok "párt" vagy a romkocsmákban.

2015. máj. 29. 22:22
 6/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekem pont egy egyéjszakásnak induló kapcsolatomból lett végül házasság.

De ha ez neked zavaró lenne, hogy már volt szex, akkor talán próbálj meg egyszer nem szexszel indítani, hanem hívd el a lányt egy hagyományos randira.

2015. máj. 29. 22:28
 7/26 anonim ***** válasza:
80%

"Az a meglátásom hogy aki egyéjszakás kaland az számomra nem kellene hosszabb távra, nem lenne bizalmam felé."

Gondoltam, hogy hímsoviniszta vagy, aki kettős mércével mér...Talán ki kellene nyitni a szemedet és a lyuk helyett az embert kéne látni a nőben. És nem abban mérni az értékét, hogy lefekszik-e veled elsőre. Szégyellhetnéd magad...Azért lenézni egy nőt, mert lefekszik VELED. ez elég gusztustalan. Remélem magadat is elítéled, amiért egyéjszakázol...bár gondolom büszke vagy magadra, a csajt meg mélységesen lenézed. gratula.

2015. máj. 29. 22:29
 8/26 anonim ***** válasza:
23%

megint a feminácik,jól teszi,mindig arra kell használni amire valók....:D bölcs gondolat

szerintem 22évesen felesleges igazit keresni,elve egy marhaság az egész,de ha jólesik hát keresd....HA sokat vársz el belsőre egy nőtől,nehezebb mintha keveset.

2015. máj. 29. 22:32
 9/26 A kérdező kommentje:

#6: Te szerencsés vagy!

Igazad van...amúgy nem én nyitok ezzel, csak a végére ez jön ki. Tehát múltkor is egy rendezvényen külön vonultunk és leültünk a szemközti parkba és beszélgetünk majdnem 2 órát. És a vonzalom az odáig ment hogy az ágyban kötöttünk ki...

#7: Látom a nőben az embert, te el vagy tévedve és látom a gonosz és mélyen kiosztó válaszodból hogy kicsit sem látod a helyzetet. De tombolj tovább ha ez neked jó érzés. Csak az nem értem ha lenézném a csajt (te szavaiddal élve) akkor miért is mennék bele az egyéjszakásba? Kicsit gondolkozz. Túl sokáig nézted a Szürke ötven árnyalatát.

2015. máj. 29. 22:34
 10/26 anonim ***** válasza:
69%
neked is csak gratulálni tudok. Bagatellizáld csak el, hogy szeretnénk, ha nem kezelnének le minket és ugyanazért a dologért, amiért a pasit dicsőítik, minket nem degradálnának le. Tényleg rohadt nagy kérés...
2015. máj. 29. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!