Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg az "igazit" ha csak egy éjszakás kalandjaim vannak?
Eléggé elegem van, már-már lelki ismereti problémám is van abból hogy csak egy éjszakás kalandjaim vannak. Sajnos nem vagyok egy "adonisz" hanem duci vagyok. De a stílusom és a szövegem, és a munkám miatt eléégé sikeres vagyok a lányoknál. De valahogy vágyok a hosszabb távú kapcsolatokra. Milyen megoldás lehetne egy igazi kapcsolathoz?
22F
Istenem de örülnék ha annyi bajom lenne, hogy egyéjszakásokból nem tudok egy normális kapcsit összeszedni xDD
Ált pont úgy van hogy "járás" megvan de nincs szex xD
sztem kamu
Az értlmeseknek ment az zöld, a kötekedő és lelkisérült tombolóknak is köszi hogy írtak.
Az utolsónak meg csak annyit hogy könnyű azt mondani hogy "kamu" mikor csak azt látod amit írok....de nem látsz bele abba amit ez miatt megélek, hogy egy lányt keresek AKIT ÉRZÉSIÉRT lehetne szeretni, aki akarna többet tőlem mint egy éjszaka!
már ne haragudj, de mi többet akarhat tőled egy lány mint... téged?
elég fura ez így
ha lefeküdt veled akkor akar téged és kész
az ember nem onnan válogat kapcsolatra akik eleve csak dugni voltak jók :D...azok már megkapták a beosztásukat.
te meg 65 ne rágódj olyasmin amihez nem sok közöd lehet,pl kapcsolatok,egy éjszakások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!