Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnám meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg az "igazit" ha csak egy éjszakás kalandjaim vannak?

Figyelt kérdés

Eléggé elegem van, már-már lelki ismereti problémám is van abból hogy csak egy éjszakás kalandjaim vannak. Sajnos nem vagyok egy "adonisz" hanem duci vagyok. De a stílusom és a szövegem, és a munkám miatt eléégé sikeres vagyok a lányoknál. De valahogy vágyok a hosszabb távú kapcsolatokra. Milyen megoldás lehetne egy igazi kapcsolathoz?

22F

2015. máj. 29. 22:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Mert úgy gondolod szexre jó, aztán meg semmibe veszed, mivel könnyen megkaptad. Ha nem néznéd le, akkor nem lenne bajod vele, hogy volt szex. Te is egyéjszakázol, akkor te benned sem lehet megbízni? Nyilván te úgy gondolod, hogy alkalmas vagy kapcsolatra és tudnál hűséges lenni. Akkor egy nő, ha egyéjszakázik, attól még miért ne lehetne benne bízni..?
2015. máj. 29. 22:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Majd megtalál ő téged, csak mindig állj készen, ozt majd egymásba botlotok -én ezt hallottam, meg h aki keres az elfárad... So akkor majd hazatalál hozzád, vagy valami ilyesmi:) Mindegy, szal ha kész vagytok rá mind a ketten ,akkor elvileg taliztok, összefuttok, de azt nemtom, hogy lehet, hogy tényleg csak futólag, és akkor kéne, jobb szó híján "felismerni" a másikat, hogy ő az, vagy többször is majd. Sz'al ezt még nem tudom.
2015. máj. 29. 22:39
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

Istenem de örülnék ha annyi bajom lenne, hogy egyéjszakásokból nem tudok egy normális kapcsit összeszedni xDD

Ált pont úgy van hogy "járás" megvan de nincs szex xD

sztem kamu

2015. máj. 29. 22:41
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Meg is erdemled, hogy ne legyen baratnod, ha neked egy orgazmus el tudja venni a kedvedet, hogy megismerd a lanyt. Meg sem erdemelsz baratnot. Alomvilagban elsz. Olyan not akarst, aki kis szuzies eletet el, ugyanakkor te ossze vissza kefelsz...
2015. máj. 29. 22:44
 15/26 A kérdező kommentje:

Az értlmeseknek ment az zöld, a kötekedő és lelkisérült tombolóknak is köszi hogy írtak.

Az utolsónak meg csak annyit hogy könnyű azt mondani hogy "kamu" mikor csak azt látod amit írok....de nem látsz bele abba amit ez miatt megélek, hogy egy lányt keresek AKIT ÉRZÉSIÉRT lehetne szeretni, aki akarna többet tőlem mint egy éjszaka!

2015. máj. 29. 22:44
 16/26 A kérdező kommentje:
"Olyan not akarst, aki kis szuzies eletet el, ugyanakkor te ossze vissza kefelsz." Te akkora idióta vagy. IGAZIT keresem! Nem mással lennék mellette, csak VELE...de gondolom ezt nehéz felfogni...
2015. máj. 29. 22:46
 17/26 anonim ***** válasza:

már ne haragudj, de mi többet akarhat tőled egy lány mint... téged?

elég fura ez így

ha lefeküdt veled akkor akar téged és kész

2015. máj. 29. 22:47
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
En nem is arrol beszeltem, hogy MELLETTE kefelnel massal-.- hanem arrol, hogy most kefelgetsz ossze vissza, viszont olyan not akarsz, aki nem szexelget.
2015. máj. 29. 22:49
 19/26 anonim ***** válasza:
65%

az ember nem onnan válogat kapcsolatra akik eleve csak dugni voltak jók :D...azok már megkapták a beosztásukat.

te meg 65 ne rágódj olyasmin amihez nem sok közöd lehet,pl kapcsolatok,egy éjszakások...

2015. máj. 29. 22:52
 20/26 anonim ***** válasza:
napi menőzés megvolt
2015. máj. 29. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!