Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg az "igazit" ha csak egy éjszakás kalandjaim vannak?
Figyelt kérdés
Eléggé elegem van, már-már lelki ismereti problémám is van abból hogy csak egy éjszakás kalandjaim vannak. Sajnos nem vagyok egy "adonisz" hanem duci vagyok. De a stílusom és a szövegem, és a munkám miatt eléégé sikeres vagyok a lányoknál. De valahogy vágyok a hosszabb távú kapcsolatokra. Milyen megoldás lehetne egy igazi kapcsolathoz?
22F
2015. máj. 29. 22:12
21/26 anonim válasza:
de vicc az egész
azt írja "Sajnos nem vagyok adonisz" duci vagyok
De sikeres a nőknél
ha ennyire sikeres vagy akkor nem lesz.d hogy nézel ki?
22/26 anonim válasza:
vicc hát, összevissza írogat, duci vagyok, DE sikeres, DE dugok, DE jó lenne már egy kapcsolat... :D pls
23/26 anonim válasza:
valóság: duci csávó leitatott egy csajt, egyéjszakás megtörtént, csaj kijózanodott és otthagyta :/
24/26 anonim válasza:
El ne higgyétek már ezt a mesét, amit letol itt a srác! :D Így akar becsajozni.
25/26 anonim válasza:
Minden kapcsolat az első éjszakával kezdődik, ha ott rendben voltak a dolgok, akkor másnap folytatódhat.
Te kerested más valamelyiket?
Téged keresett már valamelyik?
26/26 anonim válasza:
Leita, hogy nem kellenek neki azoka lányok, mivel neki derogál olyan nővel együtt lenni, aki elsőre odaadta magát. Közben meg sír, hogy nincs komoly kapcsolata...szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!