Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért vagytok felháborodva, ha valaki elítél titeket az egy éjszakás kalandjaitok miatt?

Figyelt kérdés

Már több huszonéves lány barátomnál tapasztaltam, hogy ha hangot adok neki, hogy szerintem nagyon nagy hülyeséget csinálnak, és én biztosan elítélném ezek miatta jövendőbelimet, akkor még engem tolnak le!

Az én szemembe komolytalannak, és könnyűvérűnek tűnnek, ha szétteszik a lábukat diszkó után, egy idegennek, vagy lefekszenek ex barátjukkal, vagy egy fiúbarátjukkal!

2015. jún. 10. 22:31
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
29 (02:12) Nem! Amiről én beszélek, ott mind a 2 lány barátom 100%-ban tudatába volt annak, hogy ez csak alkalmi szex, vagy többszöri csak szex kapcsolat!
2015. jún. 12. 12:03
 32/33 anonim ***** válasza:
52%

És akkor mi van ha csak néha szexelnek? Mégis mi a franc közöd van hozzá? Elmondták neked elmondtad a véleményed és ennyi. Mit kell ezen a témán ennyit lovagolnod? Ö dolguk nem a tied. Majd ök tudják hogy mit csinálnak. Nem kell az atyauristen játszanod hogy megmentsd az eltévedt lelkeket. Komolyan olyan szánnivaloan viselkedsz. Ez a "csakazértismegmondommertcsaknekemlehetigazam" mindenkinek más az értékrendje nem minden ember egyforma. Ö olyan te meg nem. Ennyi. Ettöl nem lesz senki rossz ember. Te sem és ö sem.

Hidd el lesz aki szeretni fog ezért a felfogásodért de ne akard már mindenkire ráeröltetni a gondolkozásmododat. Hidd el, ugysem fog sikerülni! :)

21l

2015. jún. 12. 12:16
 33/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, én szimpatizalok a velemenyeddel. Sajnos, hogy ilyen elfogadotta valik, ha valaki idegennel szexel egyet szexualis vagybol. Ettől a barátság extrákkal is jobb, ott lehet kis érzelem. Igen, a szeretkezes intim dolog és érzelmek kellenek hozzá, ne csak a pillanatnyi ösztönök, ugy ad nagyobb mélyebb élményt.
2021. jan. 27. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!