Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért vagytok felháborodva, ha valaki elítél titeket az egy éjszakás kalandjaitok miatt?
Már több huszonéves lány barátomnál tapasztaltam, hogy ha hangot adok neki, hogy szerintem nagyon nagy hülyeséget csinálnak, és én biztosan elítélném ezek miatta jövendőbelimet, akkor még engem tolnak le!
Az én szemembe komolytalannak, és könnyűvérűnek tűnnek, ha szétteszik a lábukat diszkó után, egy idegennek, vagy lefekszenek ex barátjukkal, vagy egy fiúbarátjukkal!
Én nem ítélek el senkit egyéjszakás kalandok miatt. VISZONT úgy gondolom, hogy ezeket illene diszkréten kezelni. Ez magánügy, nem a munkahelyen, kocsmában, piacon kitárgyalni való dolog.. Ez az, ami miatt "elítélek" pár embert, legyen az nő, vagy férfi, lány, avagy fiú.
Van ismerősöm, akit nagyon sokra tartok, s egy-két év barátság után mesélte el, hogy volt egy-két ilyen kapcsolata. Nem azért mondta, mert nagyzolt volna, vagy mert részeg volt, hanem azért, mert mint barát, megbízott bennem. Ezzel nincs bajom. De mikor hazafelé a diszkó előtt mindenféle kis luvnya meg fiúka arról pofázik, átordítva az egész éjszakát, hogy kivel, mikor, hol, meddig kefélt, az az én szememben nem több egy együgyű viselkedésformánál. Ezt "elítélem". Megint csak macskakarom közé szorítva, mert mégis ki vagyok én, hogy ítélkezzek mások felett.:)
" néha néha XY-nal kefélgetünk"
Ez pedig nem egyéjszakás kaland.
A nyitóban azt írod, elítéled az egyéjszakás kaland miatt.
Nem az a bajod velük, hogy nem teveled szeretkeznek inkább?
15 (02:00) Mert megbízható vagyok, és meg is bíznak bennem!
14 (01:41 Egyetértek! Élvezni kell, de annyi élvezet van a világon, miért pont a szexet kell élvezeti forrásként használni ? Az egy intim, érzelmeken alapuló dolog!
12 (00:49) Gratulálok hozzá, ha te elismeréssel jutalmazod azt a férfit, aki végigkefélt már egy csomó nőt, és prostit! Én nem tartom ettől "menőnek"... Tehát a kijelentésed nem igaz!
mert a szex az egyik legnagyobb élvezeti forrás. rendben van, hogy neked ez bensőséges dolog, amihez szerelemre, szeretetre van szükség, de másoknak nem.
számomra elég a kölcsönös vonzalom, szimpátia, az is érzelem :) a szerelem javít a dolgokon persze, de anélkül is jó a szex egy jó partnerrel.
21 éves lány vagyok és még csak egy fiuval szexeltem akivel kapcsolatban voltam.
Viszont!
Én egyáltalán nem itélek el senkit az egyéjszakásért ha ugy alakul. Miért kellene? Nem igazán van közöm hozzá. Ahogy neked sem!
Azt aki minden hétvégén mással van arrol megvan a véleményem. Akkor is ha nökröl és akkor is ha férfiakrol van szo. De az ha valaki magányos és épp szimpatizál valakivel megvan a vonzodás miért kellene elitélni?
Kedves kérdezö! Lehet irtál már rola csak elkerülte a figyelmemet de te akkor még szüz vagy? Vagy neked mi a véleményed arrol ha ezt esetleg nem egy nö teszi(mivel nö ismeröseidröl volt szo) hanem egy férfi? Öt is igy elitélnéd? Neki is csak kapcsolatban lehet szexelni? (nem ide tartozik már de mi van akkor ha a férfinak nincs évekig senkije és csak hokizik? Akkor ugy megszokja hogy csak a keze van hogy utána nem tud majd sokáig szexelni ha jol tudom)
21L
Nem, nem vagyok szűz, de párkapcsolaton kívül még nem szexeltem senkivel! Lett volna rá alkalmam, de tudtam magamnak állj-t parancsolni, és ez az, amit elvárnék a nőktől is!
Nekem is vannak igényeim! Mégis jóval több mint 1 évig nem szexeltem, mert nem volt komoly párkapcsolatom...
Nem tudom, mit hoz a jövő, és hány barátnőm lesz, mielőtt megtalálnám az igazit, de a jövendőbeli összes barátnőmtől elvárnám, hogy legalább olyan komolyan vegye a szexet, mint én! És ne holmi élvezeti forrásként tekintsen rá, hanem mint két ember szerelmének kiteljesedése! (vagy hogy fogalmazzak!?)
# 19
Akkor keress olyat. A te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!