Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért vagytok felháborodva, ha valaki elítél titeket az egy éjszakás kalandjaitok miatt?
Már több huszonéves lány barátomnál tapasztaltam, hogy ha hangot adok neki, hogy szerintem nagyon nagy hülyeséget csinálnak, és én biztosan elítélném ezek miatta jövendőbelimet, akkor még engem tolnak le!
Az én szemembe komolytalannak, és könnyűvérűnek tűnnek, ha szétteszik a lábukat diszkó után, egy idegennek, vagy lefekszenek ex barátjukkal, vagy egy fiúbarátjukkal!
Evidens, hogy ilyet kell keresnem, de nem ez volt a kérdésem! :D
Ha én ok nélkül belerúgok egy kutyába az utcán, csak mert én azt élvezem, és e miatt valaki elítél engem, én nem háborodom fel, hiszen mindenkinek szíve joga eldönteni mi helyes, és mi nem! Sőt ha ilyet csinálnék, még be is látnám, hogy igazad van, tényleg nem jó dolog, amit teszek, de nekem örömet okoz!
Az volt a kérdésem, hogy miért vagytok felháborodva, ha valaki elítél titeket a tetteitek miatt ?
Nem ide illő a kutyás példa.
Ha belerúgsz egy kutyába, azzal ok nélkül bántod, fájdalmat okozol neki. De ha két független ember szexel egymással, azzal senkit nem bánt, az az ő magánügyük és ha te kérdezés nélkül beleugatsz mások magánügyeibe, ne csodálkozz, ha nem veszik jó néven, mert ez csak kötözködés a részedről.
A másik oldala ennek, hogy az embernek nem kellene kibeszélnie a magánügyeit arra érdemteleneknek, tehát végül is aki elkotyogja neked a kalandjait, magára vessen.
A kutyás példát kár volt felhoznod. Te normális vagy hogy ehhez hasonlitod? Olyan vagy mint egyik ismerösöm. Ö is ocsárol minden nöt engem is r i b a n c nak tart csak mert nem azok a felfogásaim mint neki( nem vt még egyéjszakásom mellesleg ) te is pont ilyen vagy. Nem értesz valamit ezért szidsz füt fát. Ez a kutyás példa...te tényleg sötét vagy.
21l
Nem vagyok felháborodva, egyszerűen csak utálom, amikor valaki szerint csakis az lehet jó és helyes, amit ő csinál, és az alapján ítélkezik. Milyen jogon teszi? Miért olyan biztos abban, hogy neki van igaza?
Én például simán szexelek akkor is, ha nincs kapcsolatom. Butaságnak tartanám magam korlátozni ebben, amikor a szex olyan jó dolog. Nem is ártok vele senkinek.
Elfogadom, ha valaki örül annak, hogy megtartóztatta magát és egy éve nem szexelt. De ezért cserébe azt hiszem, joggal várhatom el, hogy ő is fogadja el, hogy én meg igen. Ez kvázi az élni és élni hagyni elv megtestesülése. Nem szeretem, ha nem hagynak élni.
Egyébként fordítsuk meg a kérdést. Ha bármelyik barátnő elkezdene ítélkezni fölötted, hogy milyen egy élhetetlen szentfazék vagy, és szerencsétlen nyominak tartanak amiatt, hogy nem szexelsz akkor se, amikor egyébként kívánod - te nem háborodnál fel?
De nem lehet, hogy sokukat félreértetted?
Ha valaki igyekszik meghódítani egy fiút, de az a fiú az első együttlét után lelép, az nem egyéjszakás kaland a lánynak!
Pedig ilyen eset sok van.
Nem vagy igazságtalan az ilyen veszteséget megélőkkel?
"Gratulálok hozzá, ha te elismeréssel jutalmazod azt a férfit, aki végigkefélt már egy csomó nőt, és prostit! Én nem tartom ettől "menőnek"... Tehát a kijelentésed nem igaz!
"
A férfiak _összességében_, a társadalomban (főleg a médiából és "Stanci nénitől" - értsd, kollektív tudattalan) kapnak elismerést emiatt.
Tehát amikor egy nőt ilyenért megszólsz, csak azt éli meg, hogy őt bántják olyan miatt, ami a férfiaknak hőstett. Te tényleg nem érted?
A nőket mindenképp több bántás éri, mint a férfiakat, és ezt csak tetézed, ha te is bántod őket. Bántsd inkább a férfiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!