Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha azért keresek alkalmi viszonyt, mert egy kapcsolatban folyton úgy érezném, hogy úgyis megcsal előbb-utóbb egy másik lánnyal?
másodiknak van igaza. azt meg gyakran látom hogy tele van kocsmapszichologizálóval a gyk :D
mióta önértelkelési zavar "féltékenységből" félrekefélni?
szimplán felelősséghárításról van szó. ugyis egy szemét férfi, aki megcsalna, hát megcsalom én előbb. ennyi.
bárcsak nekem lehetnének ilyen problémáim, hogy alkalmi viszonyaim lehetnek...
27 f
Megint én, hihihi! azt is hozzátenném hogy nem is tudom mi lenne erre a megoldás, hiszen előfordulhat hogy beleszeretsz egy alkalmi partnere, akkor meg megint sz.r
tehát én most megbróbálok lányt keresni magamnak! amúgy L26
Érdekes hogy a lányoknak nincs egyetlen önálló gondolata sem amit saját kútfőből merítene.
Tehát a fiú megcsal, akkor le kell utánozni és vissza kell csalni ?
Ha valaki elkezd anyázni az utcán akkor eldönthetem hogy előveszem a kést és elvágom a torkát vagy pedig közömbös arccal tovább sétálok.
A helyzet adott, a fiú megcsalt te meg eldöntötted hogy te is megcsalod. A valóság az, hogy te ezt élvezed és a lelkifurdalásodat megpróbálod azzal palástolni hogy téged is megcsaltak különben rib.ancnak éreznéd magad.
Pedig ettől még nem vagy az, nyugodtan lefekhetsz bárkivel de attól még a megoldás nem ez.
Miért nem döntöttél inkább úgy hogy elhagyod őt és keresel egy normális fiút ?
Már hallom is az ellenvetést hogy a következő fiú is megcsal. Na és ?
Akkor tovább lépsz és megtalálod a magadhoz illő hűséges típust.
A legnagyobb tévedés az ember életében hogy a csalódást beépíti az életébe. Te mit szólnál hozzá ha a következő pasid nem merné kimutatni az érzéseit mert egyszer már megégette magát ezzel. Akkor most te fogod nyelni az ő lelki nyavalyáit és nem tudtok normális párkapcsolatot kialakítani mert ő lelki nyomorékot csinált magából téged pedig megcsaltak.
Nagyszerű recept, így kell tönkre tenni a saját és mások életét.
Én boxolni járok és ha kapok egy pofont akkor majd azt mondom hogy úristen soha többet nem jövök edzésre mert már multkor is megjártam.
Vagy a kisbaba is azt mondaná hogy soha többet nem merek megpróbálni felállni mert ma már 3-szor is elestem.
Ehelyett vigyorog egyet és addig csinálja míg megtanulja.
Ha nem tudnád az élet nem habostorta és nincs kolbászból a kerítés. A csalódással nem vagy egyedül, mindenki átéli jó sokszor aztán egy szép napon találkozol azzal akivel szeretitek és megértitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!