Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek beleőrülni abba hogy nem találok alkalmi szexpartnert, mi a megoldás?
Hát pedig én egyetlen valahogy kinéző szexéhes lányt sem találok pedig nem nagyon az igényeim. A lányok 30-40%-ával elmennék.
Mindenhol csak az megy hogy a lányok milyen könnyűvérűek meg ribik erre amikor én keresem őket akkor sehol senki. Másnak meg megy 2 mondat után hogy akadjon.
4
Azért akkora adottságok nem kellene hogy legyenek. Sok idősebb ismerősöm mondta hogy az ő idejében mennyi csajt megfektetett pedig nem volt sem kigyúrt sem szolibarna sem focista.
Tudom ajánlani: Valeriana Relax. Helyreállítja a normál idegállapotot.
Viccen kívül, aki keres, az talál. És aki nem keres, az is talál (vagy nem). Nincs jó megoldás, én azt mondom. :)
Azt nem tudom, hogy régen hogy ment, de manapság ha nem nézel ki jól esélyed sincs ilyesmire. Mivel a nők válogatnak a hódolók között. Minél dögösebb egy nő annál többen állnak nála sorba.
(csak a szexkapcsolatokra gondolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!