Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy érdekes szituáció. Kérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes szituáció. Kérem a hozzászólásokat ha van rá jó megoldás?

Figyelt kérdés

Egy lány közös társaságból szórakozóhelyen nemet mond nekem, majd az első sráccal meghivatja megát italra és leáll smárolni.

A nővére meg bepróbálkozik nálam, hogy vegyek egy martinit neki és sok mindent megtesz érte -mondja.

Én nem vettem martinit neki, így egyedül bandukoltam haza az éjszaka szomorúan.

Másnap hív az első lány hogy lesz valami buli és hogy társasággal menjünk el közösen.

Miért hívott el?

És számít -e az hogy az első lánytól akartam valamit viszont a tesójával helyette nem jöttem össze?

2015. júl. 17. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tesónak tetszel, és a lányzó össze szeretne valahogy boronálni titeket
2015. júl. 17. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nehezen fog menni neki. Elég stabil ízlésem van.
2015. júl. 17. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Korrekt válasz :) Ezt talán jelezd nekik is :)
2015. júl. 17. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igen!

Nem tudom kedves Arisa ki vagy nő vagy ffi, de ha nő lennél biztos díjaznád hogy valaki kitartó és nem jó neki a tesó. Persze egy tesóért sokmindent megtesz az ember.

2015. júl. 17. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaja bejössz a nővérének. Az eredeti csaj felejtős, őt nem érdekled.
2015. júl. 17. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be a pasi, nem nagyon érdekelne hogy én kellek, csak a tesóm sajnálnám h nem jön össze neki a dolog
2015. júl. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!