Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lány vagyok és semmi esélyem sincs megtalálni az igazit, nagyon hosszú sztori, de valahogy véget szeretnék vetni az életemnek. De ugye azt nem lehet, szóval van erre megoldás?
Legalább a szerveid ne vágd haza, ha már feladtad!
"Viccet félretéve", miért ne lenne esélyed? Eddig peches voltál, de talán a hozzáállásodon változtatva egy pszichoterapeutával változna az életed is! Keress segítséget és beszélgess el egy szakemberrel! Jót fog tenni!
10 év alatt kettő, azaz kettőt hónapot tölthettem szerelemben.
kitalálom: és most 18 éves vagy.
ne foglalkozz terápiával az drága
se fűvel, az csak lebutít
egyetlen lelkitársat keress csak magadnak, nem muszáj a párodnak lennie , lehet akár a háziállatod is
menj el pónit simogatni, a természetnek is van feltöltő ereje
De edes vagy;))))))
En ugy megolelgetnelek;)
21N (pszichopata)
Fizetem az adót, szelektíven gyűjtöm a szemetet, menhelyről van a kutyusom, életemben nem sikkasztottam, az alatt a két hónap alatt pedig titok volt a kapcsolat, az ország elkorcsosodása és köztem érdemes felvetni a párhuzamot.
Nem vagyok pszichiáter, de a szerelem egy nagyon mély érzés, és kötődés, nem hiszem, hogy a családtagjaim azt kívánják nekem, hogy egyedül éljek...Az érzések azok érzések. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!