Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leszbikus lány vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lány vagyok és semmi esélyem sincs megtalálni az igazit, nagyon hosszú sztori, de valahogy véget szeretnék vetni az életemnek. De ugye azt nem lehet, szóval van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Kiskoromban meghalt a tesóm, most az Anyukám, leszbikus is vagyok, még betegségeim is vannak. Egyébként ha rusnya lennék legalább lenne okom, hogy elfogadjam a helyzetet, hogy 10 év alatt kettő, azaz kettőt hónapot tölthettem szerelemben. Legszívesebben felajánlanám a szerveim valakinek, aki jobban ki tudja élvezni az életet. De mivel szerencsére még nem vettek el tőlem minden családtagomat, nem ölhetem meg magam. A marijuána mennyire gyógyítaná a sebeim? igazából csak arra lenne szükségem, hogy életem hátralévő részében ne érezzek, ne akarjak szerelmet.

2015. jún. 4. 22:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
még nincs elveszve semmi, nyugi. párom 30 évesen találta meg az igazi szerelmét, engem. meghódított engem és úgy szeret, ahogy vagyok. úgyhogy ne aggódj, inkább keress! :)
2015. jún. 5. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Írj rám és beszélgethetünk, ha gondolod. :)

19/L

2015. jún. 5. 22:03
 13/15 anonim válasza:
Hetero vagyok, de attól függetlenül a leszbikusokkal semmi bajom. Szeretek minden nőt. Semmi értelme szerveket ajánlgatni, mert ha meghalnál és vannak ép szerveid és a rokonaid tudnak róla, hogy felajánlanád úgyis donor lennél. A mariska nem gyógyít semmit. Max az értelmet gyógyítja ki a fejedből. A gyógyszer plusz ital se megoldás. Egyedül annyi a probléma, hogy kevés a leszbikus nő így még kevesebb esélyed van megtalálni az igazit. Nem tudom, hogy a leszbikus csajoknál hogy megy az ismerkedés így erről nem is tudok mit írni. talán internetes párkereső, egy próbát megérne... Egyedül az érzelem mentesség fogott meg. Nézz utána mit jelent a skizoid szó. Szerintem nem akarod. Se barátaid, senkid nem lesz. Érzelem mentesen nem jó élni, különben világ életedre egyedül maradsz. Csak egy kicsit el vagy veszve. Legyél optimistább nem biztos, hogy most fogod megtalálni az igazit, lehet várnod kell még akár éveket is. Van időd bőven. Az öngyilkosság nem megoldás. A megoldás az időben rejlik hidd el! Az idő mindent megold és szeress szeretni....
2015. jún. 7. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem SOHA ne add fel!!! Tudom,ezt a legnehezebb mondani,és biztos,hogy számodra nagyon nehéz lesz megtalálni a boldogságot,de ha egyszer sikerül,akkor milliószor boldogabb leszel,mind az akinek semmit nem kell érte tennie!
2015. jún. 14. 15:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindenre van megoldás, csak a halálra nincs, az vissza nem forditható. És

életed csak egy van, az élet felbecsülhetetlen, szép, és rengeteg meglepetést hoz. Ne veszitsd el a fejed, mert az élet még szeretné megsimogatni. Megujul az, ki célra talál.

2021. febr. 25. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!