Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy túl sok ez a féltékenykedés, de erre mi a megoldás? Szakítani nem szeretnék, inkább megoldani. Hosszú lett.
Az sem normális, ha nem beszélhet más lányokkal, de itt azért szerintem igencsak átlépett egy határt. Tudatosítsd benne azt, hogy neked ez sok. Ha továbbra is csinálja, akkor sajnos nincs más mód. Nem illetek össze ebben a dologban.
És nehogy már hagyd magadba beszélni azt, hogy miattad kell hazudnia. Szegény...
beszélek más férfiakkal is olykor, de nálam egyértelmű határok vannak. Eleve nem flörtölök senkivel sehol és nem csüngünk egymás "nyakán"...
Munkatársakkal meg persze, beszélek melón kívül, de azért nem egész délután-este....
Jogos a féltékenységed, és mi ez a baromság, hogy miattad kellett hazudnia?! Igen, miattad, mert nem akarta, hogy megtudd, de egyébként... Beszéld meg vele, hogy vagy megtisztel téged, és igenis komolyan vesz, igyekszik mindent megtenni, hogy a bizalmat kiépítse (mondjuk, ezen pont, hogy nem segít, ha rá vagy tapadva... tudatosan próbálj ez ellen tenni, ha kicsit távolságtartóbb és hűvösebb vagy, akkor talán feltűnik neki). Ami azt illeti, egy őszintén szerető pasi meg is ijedne attól, hogy nem bízol benne, és mindent megtenne, hogy ez ne így legyen. Főleg, hogy jogos a dolog.
Én ezt tenném. Tudatosan elhidegülnék, távolságtartó lennék, aztán ha akkor is magasról letosz (ahogyan most), akkor szakítanék. Próbáltál vele beszélni, a szép és jó módszert már alkalmaztad, és semmi eredménye nem volt. Megpróbálhatod még egyszer, de fogadjunk, hogy ugyanez lenne a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!