Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy túl sok ez a féltékenykedés, de erre mi a megoldás? Szakítani nem szeretnék, inkább megoldani. Hosszú lett.
(Helyesírási, fogalmazási hibáimért elnézést kérek! 11.,14.)
Annyit még: Nem állítom, hogy ő nem vétkes, csak emberből van.
Azok alapján amiket leírtál, nem következtetnék rögtön arra, hogy megcsalt,csak próbáld meglátni az ok-okozati összefüggéseket.
Elsősorban magadban kell megbíznod, hiszen ő egyszer már téged választott.
en is hasonlo helyzetben voltam, csak en rosszabb voltam nalad. megelegeltem a sok flortiket es irtam a csajnak, hogy ne az en baratommal flortoljon hanem a sajatjaval.. aztan.. a baratom tok kiakadt, hogy azert ezt nem kellett volna.. es en is tokre megbantam, aztan bocsanatot kertem a csajtol.. hogy tisztazzam magam :d de a csaj azota se ir a baratomnak. tudom, eleg diszno dolog volt, de mar nem birtam, hogy folyamatosan flortolget vele, es megcsak be se ismerte a csaj, holott nyilvanvalo volt.. szoval igazabol a baratodon mulik, hogy fontos vagy e neki annyira, hogy miattad hanyagolja a csajt..
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!