Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, hogy túl sok ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy túl sok ez a féltékenykedés, de erre mi a megoldás? Szakítani nem szeretnék, inkább megoldani. Hosszú lett.

Figyelt kérdés
Szóval.. kezdődött 2 hónappal ezelőtt.. Barátom a munkahelyén elég jóban van az emberekkel, ami eddig nem zavart, bíztam benne, nagyon is.. majd elkezdtek facen beszélni, ez már eléggé zavart, de jó persze, beszéljenek.. egyszer mikor segítettem neki a telefonján valamit, akkor láttam, hogy a barátom azt írta, hogy 'ne írj, mert nála lesz a telefonom' vagyis nálam.. oké kiakadtam, erre kiderült végül, hogy ez a lány félig bevallotta hogy bejön neki a barátom.. de ez nem zavart volna, ha megmondja, hogy ő engem szeret.. de nem.. beszélgettek, undorító dolgokat beszéltek (nem konkrét aktusbeli, csak flört, de számomra gáz volt...) aztán kiderült, hogy a csajjal kirögött a hátam mögött, és azt hazudta hogy a lassan jövő születésnapomról beszélnek, és hogy ezért törölt üzenetet, hogy ne lássam .. persze ez se volt igaz.. de ezt mind megbocsájtottam, azóta van még 1 lány akivel beszél.. 1hete kattog az agyam, már az agyára megyek a paranoiámmal.. aztmondta anno azzal a csajjal azért tette, mert jól esett neki hogy valakinek még bejön rajtam kívül.. ekkor megértettem, hogy én voltam az oka, én kergettem hazugságba.. ezzel a lánnyal általában munkaról beszélnek, sok sok nevető fejjel, Xd zéssel, és zavar, határozottan.. a csaj írta neki, hogy várja meg mert mesélni akar neki, meg össze vissza elhülyülnek, a barátom egy egész napjáról képeket küldött, hogy épp mit csinál.. beszéltünk valamelyik nap, nagy nehezen.. és mondta hogy neki semmiképp nem kell más, szeret, és ne kombináljak, mert az őrületbe kergetem.. abba maradtunk, hogy oké, megpróbálom elterelni a figyelmem, stb.. de egyszerűen nemtudom.. félek hogy elveszítem, vele annyit nevet..elmeséli a napját, sokszor a csaj olyanokat tud amiket én nem, nyilván munkáról, de akkor is, régen mindig mesélt.. nem akarok féltékeny lenni, és megint én belezavarni a hazudozásba.. mert szeretem, és tudom hogy ő is, de a bizalmam láthatóan szar lett.. mondtam neki hogy fel kell újra építenie, de nem vesz komolyan, beszél tovább vele.. félek hogy már nem vagyok neki jó :( nem akarom őt tiltani, de mégis mi a megoldás? pláne mikor mind2 lánnyal együtt dolgozik? érzelmileg taccsra vágott.. probálkozom.. de.. nem megy nagyon még.. :(hogy bízzak benne? legyek távolságtartó, hátha többet mesél majd? vagy észreveszi? mert 2 hónapja erősen éjjel nappal rá vagyok tapadva, ami tudom hogy nem jó, de ösztönös.. :/ ötletek? :/

2015. febr. 24. 04:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én máshogy látom. Nyilván 2 év alatt ellaposodott a kapcsolat. Szerintem ezért keres izgalmat. Egy hosszútávú kapcsolatban folyamatos változatosságra kell törekedni. Először is ne nézz bele a dolgaiba, tudom,hogy nagy a kisértés, de ezzel elkergeted magadól. Kérd meg, hogy tegyen róla, hogy ne is tudd, hogy üzenete érkezett. Ha flörtölni akar, vagy megcsalni, megtiltani nem tudod. Inkább azon dolgozz, hogy kettőtök kapcsolatát helyrehozd,tedd boldoggá, amennyire tőled telik, ne követelőzz, az az ő dolga, hogy mit akar megtenni a kapcsolatotokért. Tegyél túl a büszkeségeden, ha meg akarod tartani. Ha nem megy, akkor ne vesztegessétek tovább egymás idejét!
2015. febr. 24. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha mindezt megtenné, akkor azzal gyakorlatilag legitimizálná a párja hűtlenségét. És ezt egyértelműen nem szeretné. Nem neki kell pincsikutyaként mennie utána, a farkát csóválva még akkor is, ha megveri. A pasi volt a szemét, most neki kell bizonyítania, hogy tényleg szeretné fenntartani a kapcsolatot. A kérdező egymaga nem fogja tudni ezt helyrehozni, és a leírásból nekem elég egyértelműen kiderült, hogy próbálta, csak eredménytelenül. Láthatóan a pasi nem társ ebben, és ennélfogva szerintem már úgy általánosságban sem társ. Ennek szerintem így vége, ahogy van, de persze, lehet próbálkozni még, csak nincs sok értelme.
2015. febr. 24. 19:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hosszú valaszokat, várom még ha valaki megosztja a véleményét, de egyetértek sok sok mindennel.. majd kiderül mi lesz..
2015. febr. 24. 19:18
 14/16 anonim válasza:
Megható, hogy milyen romantikus a válaszadók többsége! :) De a szekszuális érdeklődés más partnerek iránt ösztönös, míg a hűség tudatos elhatározás, elv kérdése. Ha egy kapcsolat 2évig jól működik, majd jön az első komoly kihívás és a megoldást a toporzékolásban távolságtartásban, szakításban látjátok? Nézzétek meg az érem másik oldalát: vannak nők akik a férfi hiúságát legyezgetik, elmondják, hogy mennyire vonzódnak hozzá, ellenben otthon vár az elégedetlen barátnő. Gondoljátok, hogy a szakítás után majd jön a fehér herceg szőke lovon és szerelmes, hűséges társ lesz élete végéig? ... nem. A gyász hosszú folyamata következik. Kedves kérdező, tedd fel magadban a kérdést, hogy mindent megtettél-e a kapcsolatotokért? Jó stratégiát választottál? Ha igen, de eredménytelenül, akkor, és csakis akkor tudod magabiztosan otthagyni azt a "szemétládát".
2015. febr. 25. 01:06
 15/16 anonim válasza:

(Helyesírási, fogalmazási hibáimért elnézést kérek! 11.,14.)

Annyit még: Nem állítom, hogy ő nem vétkes, csak emberből van.

Azok alapján amiket leírtál, nem következtetnék rögtön arra, hogy megcsalt,csak próbáld meglátni az ok-okozati összefüggéseket.

Elsősorban magadban kell megbíznod, hiszen ő egyszer már téged választott.

2015. febr. 25. 04:12
 16/16 anonim ***** válasza:

en is hasonlo helyzetben voltam, csak en rosszabb voltam nalad. megelegeltem a sok flortiket es irtam a csajnak, hogy ne az en baratommal flortoljon hanem a sajatjaval.. aztan.. a baratom tok kiakadt, hogy azert ezt nem kellett volna.. es en is tokre megbantam, aztan bocsanatot kertem a csajtol.. hogy tisztazzam magam :d de a csaj azota se ir a baratomnak. tudom, eleg diszno dolog volt, de mar nem birtam, hogy folyamatosan flortolget vele, es megcsak be se ismerte a csaj, holott nyilvanvalo volt.. szoval igazabol a baratodon mulik, hogy fontos vagy e neki annyira, hogy miattad hanyagolja a csajt..

19l

2015. márc. 9. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!