Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik az őszinteség olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az őszinteség olyan foka, ami már ártalmas egy kapcsolatra nézve?

Figyelt kérdés

Mik azok a dolgok, amikről jobb "jótékonyan" hallgatni, ha van ilyen?

Sok az például, ha az egyik elmondja a másiknak, hogy x illetőre féltékeny, hogy nem akarja, hogy elmenjen egy céges buliba, mert fél, hogy majd más megtetszik neki?

Teljes őszinteséggel csak maga alatt vágja a fát az ember?

2016. okt. 17. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi???? Elég sok felmérés készült már és mindnek az eredménye, teljesen őszinte ember nincs. Minden ember hazudik, akár napjában 200-szor is.
2016. okt. 17. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem például lehet az őszinteség bántó. Ha mondjuk közlöd, hogy "Hmmm, ma nem lett túl jó a sminked." "A munkatársad előadása jobb volt." - van amit nem muszáj kimondani, ha nem zavar nagyon, mert csak keserű szájízt hagy maga után. Az, hogy szeretünk valakit, nem jelenti azt, hogy gondolkodás nélkül hozzávágjuk a dolgokat.
2016. okt. 17. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Én azt vettem észre magamon, hogy sokszor érdemes mérlegelni, mielőtt szóvá teszek valamit. Ha mindent szóvá tennék, ami zavar a páromban, akkor folyamatosan csak szapulnám, ami nyilván nem tenne jót a kapcsolatnak. Helyette inkább azt a kérdést teszem fel, hogy "tényleg zavar?". Az esetek többségében rájövök, hogy valójában csak valami hülye berögződésről van szó, a saját rugalmatlanságom okoz gondot számomra.

Vagy pl. feltételezések... írod a féltékenységet. Ha teszem azt, én úgy gondolom, hogy a páromnak bejön valaki, akkor egyáltalán nem is biztos, hogy igazam van. Ha szóvá teszem, akkor lehet, hogy felhívom a figyelmét arra, akire nem akarnám, amúgy észre se venné. Vagy tévedek és vihart kavarok a biliben... Ilyesmiket nem teszek szóvá.

Azt tapasztalom, hogy ez jót tesz a kapcsolatnak, viszont ami tényleg böki a csőröm, azt nem érdemes elhallgatni, mert az is kapcsolatromboló tud lenni.

2016. okt. 17. 15:39
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Haaat sztem annyira nem okos elmondani h tetszik a fonokom, vagy az exekkel baratok maradtunk, vagy szex csetelek, vagy ilyesmi...

En megis elmondtam es pont ezert bizik bennem mert tudja, h sosem csalnam meg es mindent elmondok neki:-))))De ez nem mukodik minden embernel:-))

2016. okt. 17. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Nincsenek tabu témák közöttünk.

7 éve vagyunk (és élünk) együtt, eddig csak nőtt a szerelem és az összetartozás érzése mindkettőnk részéről.

Ha elbukik egy kapcsolat, akkor SZERINTEM nem az őszinteség lesz az oka.

2016. okt. 17. 18:51
 6/16 anonim ***** válasza:
valójában ha tetszik, ha nem mindenki folyamatosan hazudozik. ha nem akarsz konfliktusokat hazudj és tedd amit jónak látsz... persze ez nem működik mindig. jól kell tudnod mit akarsz. akkor működik
2016. okt. 17. 21:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Meg kérdezik, hogy vagy? Rá vágod, köszi, jól. Még akkor is, ha ép egy nagyobb problémán, agyalsz. Haza érsz rossz nap után, semmi kedved kiselőadást tartani és kapod a kérdést, milyen napod volt? Átlagos és kész, mert mire elmagyarázod, mi is volt rossz, reggel lesz. Ezek is hazugságok. Na és naponta sok ilyen és hasonló kérdés van és rávágott szokásos válasz.
2016. okt. 27. 15:30
 8/16 anonim ***** válasza:

én még mindig nem tudom, hogy a hogyan vagy a mit fontosabb. viszont mindent lehet kicsit másképp csomagolni.

x illetőre féltékeny = érdekel x? szerintem vonzó.

nem akarja, hogy elmenjen egy céges buliba = szeretnék veled menni/csináljunk valami mást (konkrétan)

"Hmmm, ma nem lett túl jó a sminked." = gyönyörű vagy smink nélkül/amikor csak a szemed húzod ki, az tökéletes

"A munkatársad előadása jobb volt." = érezhető volt, hogy ideges voltál. tudom, hogy szakértő vagy ebben. ha segít, gyakoroljunk ketten, leszek a hallgatóság.

tetszik a fonokom = bírom a főnököt, tök jó fej

az exekkel baratok maradtunk = jóban vagyunk, de a kapcsolatot lezártuk, és nem csinálom vissza

szex csetelek = próbáltad már a szexcsetet?

milyen napod volt -- most inkább hagyjuk. nem a legjobb, de úgyis elmondom majd...

szerintem fontos, hogy ezek a dolgok egy picit kibukjanak, és nem kell minden mocskos részletet megosztani. csak az irányokat. közben végig éreztetheted, hogy ő fontos neked, és nem baszogatni akarod. anélkül, hogy hazudnál.

2016. okt. 27. 15:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Az őszinteségnek nem hiszem, de vannak olyan infók, amiket kérdés nélkül jobb nem elmondani. Pl van valaki a munkahelyeden, aki szerinted jobban néz ki, mint a párod (mert igen, akárhogy is nézzük, akármilyen szerelmesen is, azért objektíven mindig van valaki, aki szebb, kisportoltabb, csinosabb, divatosabb, ápoltabb, satöbbi, a kedvesünknél/nálunk), akkor ha kifejezetten nem kérdez rá (és egyébként is, miért tenné?), akkor felesleges lenne ezzel terhelni- illetve a feleslegességen túl bizonyára fájdalmas is lenne neki hallani. Vagy ha pl rákérdeznél, hogy maszturbálás közben gondol-e más nőkre/pasikra- ez is olyan dolog, amit jobb nem biztosan tudni, és nyilván ha megkérdezed, akkor tudod az igazat, tehát őszinte volt, de alapvetően a kapcsolat kárára mennek az ilyen apróságok, amik hosszú távon mindenki életében legalább egyszer előfordulnak.
2016. okt. 27. 15:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Pont ezekre gondoltam, 9-es
2016. okt. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!