Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az őszinteség olyan foka, ami már ártalmas egy kapcsolatra nézve?
Mik azok a dolgok, amikről jobb "jótékonyan" hallgatni, ha van ilyen?
Sok az például, ha az egyik elmondja a másiknak, hogy x illetőre féltékeny, hogy nem akarja, hogy elmenjen egy céges buliba, mert fél, hogy majd más megtetszik neki?
Teljes őszinteséggel csak maga alatt vágja a fát az ember?
Én azt vettem észre magamon, hogy sokszor érdemes mérlegelni, mielőtt szóvá teszek valamit. Ha mindent szóvá tennék, ami zavar a páromban, akkor folyamatosan csak szapulnám, ami nyilván nem tenne jót a kapcsolatnak. Helyette inkább azt a kérdést teszem fel, hogy "tényleg zavar?". Az esetek többségében rájövök, hogy valójában csak valami hülye berögződésről van szó, a saját rugalmatlanságom okoz gondot számomra.
Vagy pl. feltételezések... írod a féltékenységet. Ha teszem azt, én úgy gondolom, hogy a páromnak bejön valaki, akkor egyáltalán nem is biztos, hogy igazam van. Ha szóvá teszem, akkor lehet, hogy felhívom a figyelmét arra, akire nem akarnám, amúgy észre se venné. Vagy tévedek és vihart kavarok a biliben... Ilyesmiket nem teszek szóvá.
Azt tapasztalom, hogy ez jót tesz a kapcsolatnak, viszont ami tényleg böki a csőröm, azt nem érdemes elhallgatni, mert az is kapcsolatromboló tud lenni.
Haaat sztem annyira nem okos elmondani h tetszik a fonokom, vagy az exekkel baratok maradtunk, vagy szex csetelek, vagy ilyesmi...
En megis elmondtam es pont ezert bizik bennem mert tudja, h sosem csalnam meg es mindent elmondok neki:-))))De ez nem mukodik minden embernel:-))
Nincsenek tabu témák közöttünk.
7 éve vagyunk (és élünk) együtt, eddig csak nőtt a szerelem és az összetartozás érzése mindkettőnk részéről.
Ha elbukik egy kapcsolat, akkor SZERINTEM nem az őszinteség lesz az oka.
én még mindig nem tudom, hogy a hogyan vagy a mit fontosabb. viszont mindent lehet kicsit másképp csomagolni.
x illetőre féltékeny = érdekel x? szerintem vonzó.
nem akarja, hogy elmenjen egy céges buliba = szeretnék veled menni/csináljunk valami mást (konkrétan)
"Hmmm, ma nem lett túl jó a sminked." = gyönyörű vagy smink nélkül/amikor csak a szemed húzod ki, az tökéletes
"A munkatársad előadása jobb volt." = érezhető volt, hogy ideges voltál. tudom, hogy szakértő vagy ebben. ha segít, gyakoroljunk ketten, leszek a hallgatóság.
tetszik a fonokom = bírom a főnököt, tök jó fej
az exekkel baratok maradtunk = jóban vagyunk, de a kapcsolatot lezártuk, és nem csinálom vissza
szex csetelek = próbáltad már a szexcsetet?
milyen napod volt -- most inkább hagyjuk. nem a legjobb, de úgyis elmondom majd...
szerintem fontos, hogy ezek a dolgok egy picit kibukjanak, és nem kell minden mocskos részletet megosztani. csak az irányokat. közben végig éreztetheted, hogy ő fontos neked, és nem baszogatni akarod. anélkül, hogy hazudnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!