Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzi azt hogy szeretem tiszta szívemből?

Figyelt kérdés
Már másfél hónapja hogy együtt élünk a barátommal és ő ki tudja mutatni hogy szeret de ő ezt nem erzi lehet az a gond hogy csak 18 vagyok ő meg már 33 és nem hisz abban hogy egy fiatal lány tudná igy szeretni mint én KÉRLEK SZÉPEN SEGÍTS HOGY MEG ÉRTSEM A DOLGokat

2016. márc. 1. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

18 év korkülönbség. Generációs különbség. Talán családi szokás különbség mármint neveltetési különbség.

Talán le kéne ülnötök beszélgetni, hogy mi is az amit nem érez....

Gondolom nem erről van szó, hanem belegondolt abba, hogy te még most éretségizel, és mész tovább tanulni, ő meg már lehet családot akar....

Ez is lehet ilyen formába burkolva rejtetten a háttérbe... de lehet azért nem mondja, mert nem akar megbántani, hogy ilyen gondolatai vannak. Ami nem jelent semmit, ha szeretitek egymást...

2016. márc. 1. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a 18 ev különbség inkább 15. De szerintem te nem tudod jól kimutatni felé az erzelmeid. Illetve még az is lehet hogy ő saját magát nem kepes szeretni így elkepzelni sem tudja hogy más hogy is bírná őt szeretni, főleg aki ennyivel fiatalabb nála.
2016. márc. 1. 10:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Az elõzõ barátnõitõl "talán kiforrottabb érzelmeket kapott" és gondolom nem 18 évesekkel volt együtt.
2016. márc. 1. 10:43
 4/9 anonim válasza:
12%
sztem érik a szaki szaki szaki :) szakítás! :DDD am is jóhogy nem 90 éves emberrel jössz össze xd ne járulj már hozzá az emberiség kipusztulásának megéréséhez, ember :D gyere össze 18-20 éves sráccal...
2016. márc. 1. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Kettes igen 15 :D! Azt akartam írni, csak a szövegbe a 18-ra fókuszáltam. :)

Én azt gondolom, ha két ember szereti egymást igazán, akkor ennek nem kellene problémát jelenteni, de a generációs különbség befolyásoló tényező lehet...

2016. márc. 1. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem szereted. Nem kell cifrázni. Amikor szerelmes vagyok, vagy szeretek valakit tiszta szívemből, minden elkenés, maszatolás nélkül, egyszerűen tudok róla, és nem a gyakorin kérdezgetem, hogy mi legyen.
2016. márc. 1. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Bátyám illetve én is ilyenek vagyunk, mi is nehezen mutatjuk ki,ha szeretünk valakit!Attól h nem tudja a kérdező kellőképp kimutatni,nem jelenti azt h nem szereti!
2016. márc. 1. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagy csak érzelmileg manipulál.

Milyen szituban kerül elő ez a téma köztetek?

2016. márc. 1. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:

az első kommentre válaszolva : igazad van annyiba hogy o szeretne meg egy kislányt mert mar van két fia de ő azt akarja hogy bulizzam ki magam mivel ő Dj és nagyon sok helyen meg fordul !!

második Komment: neki 17 rvig volt élettársa és hát eddig egy no miatt se hagyta a családját de miattam megis

ja és a szakitásos dologra terve már nagyon sokszor meg tehettuk volna mert vannak nagy vitáink is de a végen egymás melet kötunk ki ja és soha nem szerettem igy senkit mint ot aki fel emelt a multbol és sok tervunk van egyutt ez a téma mar nagyon reg benne van mert nem igazán bizik bennem kozbe pedig nem igen adtam rá okot érdekes modon idegenek is látjak rajtunk hogy boldogok vagyunk csak az utobbi idoben egyre tobbet vitázunk !!!

2016. márc. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!