Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mennyire jönnek be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire jönnek be a fehér haju lányok?

Figyelt kérdés
Már jo pár éve igy vok vele egyszerűen meg örülök értük de itt a környéken sajnos nincs... Na mindegy mennyire fétises ez? Vagy furcsa? Még régebben a vörösek jöttek be és most ez de ami durva hogy nem csak szexuálisan izgat fel hanem érzelmileg is ami eszembe jutt egyből hogy mikor kicsi voltam télen a hó nagyon nagy volt be lepte az egész várost és tőkék szép volt 18F

2017. aug. 31. 23:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hozza te nem ha kék a szeme akkor itt magyarban is lesz vörös tenger :D
2017. aug. 31. 23:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Fehér alatt mit értesz? Olyan világosabb "ősz" színűt? Mert most én is olyat akarok és annyira kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a pasiknak.
2017. szept. 1. 00:38
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a 83 éves nagyanyámnak fehér haja van.

Megadjam az elérhetőségét?

2017. szept. 1. 01:02
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

A munkahelyemen van egy rövid hajú, nagyon szép vékony, éles arcvonásokkal rendelkező fiatal lány, akinek valóban fehér a haja. Ezt még kiemeli hogy az öltözködésével is hangsúlyozza.

Jól áll neki, és valóban csinos.

Nekem egy kicsit a hókirálynő jut az eszembe erről a megjelenésről, de tetszik :)

2017. szept. 1. 01:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Jöhet a nagyi:D csak viccelek nem az ősz re gondolok hanem tényleges fehérre
2017. szept. 1. 07:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem láttam fehér hajú lányt...
2017. szept. 1. 08:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Én sem hittem volna, de nekem is nagyon bejönnek az ilyen természetellenesen festett hajú lányok. Fehér, kék, lila, pink, bármi

Nem tudom megmagyarázni, de mintha szerelembe esnék, olyan érzés. Órákig tudnám nézegetni. Nem olyan, hogy "hú de megdugnám a lányt", inkább mint a szerelem.

2017. szept. 1. 10:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszenek a fehér hajú lányok,mint a Hobbitba a tündéknek,csak sajna azok pasik. A szőkét is imádom. Ez a 2 a gyengém.
2017. szept. 1. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Engem taszítanak az őszhajú lányok.

A másik ami nagyon taszít a lányokon, az a vastag vörös rúzs, és az a vastag keretes szemüveg, komolyan mintha az öreganyámat látnám.

2017. szept. 1. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Az agyon hidrogénezett szőke szokott fehér lenni.

Vagy ha valaki Jégszőkére festi a haját az tud még fehér lenni de magas %-u hidrogén kell hozzá.

(Mamám fodrász)/

23 N

2017. szept. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!