Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerkedős oldalakon a lányok zömének a sötét hajú, sötét szemű fiúk jönnek be? Miért baj az ha valaki mint én, fehér bőrű, kék szemű és vörös hajú?

Figyelt kérdés
Több lány ismerősöm azt mondta hogy járjak el szolizni, mert a nőknek a sötét bőrű fiúk jönnek be, de nem mentem, mert nem szeretem a szoláriumot. Utána azt mondták hogy vágassam le a hajam olyanra, mint ami ma divatos (oldalt felnyírt), de nekem az nem tetszik. Pedig amúgy magas vagyok (187), és kb 90 kg, ami még arányos is a magasságommal. Nincsenek pattanások az arcomon, de mégis azt érzem, hogy a magyar nőknél nincs esélyem. A szórakozóhelyeken is úgy néznek rám, mint valami ufóra. Talán rossz helyen élek (Nyíregyháza), vagy rossz a dumám, vagy nem vagyok eléggé nyomulós. Nem tudom. Az biztos hogy nem fogok becsatlakozni a most divatos férfiképbe, és nem leszek tizenkettő egy tucat.
2017. márc. 26. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak olyan lányokat találtál meg. Engem pl abszolút nem érdekel, hogy milyen színű a bőre, szeme, haja, amíg jó az összhatás.
2017. márc. 26. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Rossz lányokkal próbálkozol. Nekem pl. a világos bőr-zöld szem-vörös haj a zsánerem, úgyhogy hidd el, vagyunk még ilyenek is. ;) Csak mások kedvéért ne változtass a külsődön, meg fogod találni azt, akinek pont így vagy tökéletes.

20/L

2017. márc. 26. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudnám megmondani miért van de nekem is a barna szem sötét haj kombó tetszik a legjobban. Ennek ellenére egy közepes barna hajú kék szemű párom van :D az ideál inkább irányadó mint kőbevésett szabály. Ha te úgy tetszel magadnak ahogy vagy maradj is olyan.

Bár ami engem illet nekem te nagyon kiesnél a korfontzónámból. A vörös haj és az ehhez járó hófehér bőr nekem nem jön be a szeplőkről már nem is beszélve. De lehet az a baj hogy eddig még nem láttam nekem tetsző vöröset :) Viszont attól hogy nem akarsz tucat termék lenni arra figyelj hogy amit hordasz ahogy kinézel az jól álljon. Sokszor azon buknak el a pasik hogy előnytelen a ruhájuk és a frizurájuk. Nem muszáj a felnyírt menő manó külső de álljon jól amit viselsz :)

2017. márc. 26. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
én pont az ellentét vagyok, én nem bírom a mai ecsetfej divatot vagy a szét szolizott bőrt főleg nem pasin, sőt még a barna szemeket sem birom :D , van akinek a te fajtád jön be ne aggódj, inkább örülj hogy kilógsz a tömegből
2017. márc. 26. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne is legyél tucatember.

Nekem bejönnél. Tetszenek s különleges külsejű emberek.

Írásod intelligenciáról tanúskodik. Meg fogod találni az igazit, csak lejet, hogy rossz jelyen keresed.

2017. márc. 26. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
#5-ös a "h" betőddel van egy kis gond :D
2017. márc. 26. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
*betűddel
2017. márc. 26. 23:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Csilla
2017. okt. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!