Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerkedős oldalakon a lányok zömének a sötét hajú, sötét szemű fiúk jönnek be? Miért baj az ha valaki mint én, fehér bőrű, kék szemű és vörös hajú?
Rossz lányokkal próbálkozol. Nekem pl. a világos bőr-zöld szem-vörös haj a zsánerem, úgyhogy hidd el, vagyunk még ilyenek is. ;) Csak mások kedvéért ne változtass a külsődön, meg fogod találni azt, akinek pont így vagy tökéletes.
20/L
Nem tudnám megmondani miért van de nekem is a barna szem sötét haj kombó tetszik a legjobban. Ennek ellenére egy közepes barna hajú kék szemű párom van :D az ideál inkább irányadó mint kőbevésett szabály. Ha te úgy tetszel magadnak ahogy vagy maradj is olyan.
Bár ami engem illet nekem te nagyon kiesnél a korfontzónámból. A vörös haj és az ehhez járó hófehér bőr nekem nem jön be a szeplőkről már nem is beszélve. De lehet az a baj hogy eddig még nem láttam nekem tetsző vöröset :) Viszont attól hogy nem akarsz tucat termék lenni arra figyelj hogy amit hordasz ahogy kinézel az jól álljon. Sokszor azon buknak el a pasik hogy előnytelen a ruhájuk és a frizurájuk. Nem muszáj a felnyírt menő manó külső de álljon jól amit viselsz :)
Ne is legyél tucatember.
Nekem bejönnél. Tetszenek s különleges külsejű emberek.
Írásod intelligenciáról tanúskodik. Meg fogod találni az igazit, csak lejet, hogy rossz jelyen keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!