Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használják unos-untalan a "szőke herceg fehér lovon" kifejezést, ha a nők nagy részének nem is jönnek be a szőke pasik?
A szőke herceg a külföldi "prince charming"-ból ered, csak hát ugyebár a magyarok mindig élen jártak a fordításban...
A fent említett urak a (tökéletes) Disney-hercegnők (nem Leia, habár...) férfi ekvivalensei.
Kivetítve a mai világra:
A legtöbb fiatal (12-28~) nő tökéletes hercegnőnek képzeli magát és úgy érzik, hogy ez jár nekik. Ha utálják magukat mert amit látnak a tükörben az ronda, akkor a csodálatos hercegnők hibátlan lelkivilágával azonosulnak. Tehát így is megérdemlik a herceget.
"A legtöbb nő zsánere a magas, sportos, sötét haj-barna szem kombó"
Általánosítás már unalmas...
Nekem pl a magas pasik nem jönnek be annyira,mivel én alacsony vagyok.160-170cm közti srácok jönnek be,fekete vagy sötét barna hajjal,barna szemmel. De szőke,kék szemű pasikban is látok igazán helyeseket.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!