Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kozben levette a gumit, es en csak utana vettem eszre, jogosan vagyok duhos?
Szex elott ovszert huzott, majd szexeltunk es a vegen csak azt vettem eszre hogy a hasamra elvezett. Amikor kerdeztem h levette-e az ovszert, aztmondta igen, de o tudja kontrollalni a dolgokat, ezert ne aggodjak. Sajnos ittam elotte, igy vszinu azert sem vettem annyira eszre h nincs rajta mar a gumi.. De most nagyon felek, es raadasul pont aznap volt peteeresem. Bar nem elvezett belem, de megis.. Es rosszul is erzem magam, h igy "semmibe vett".
Massal is volt mar ilyen? Mit csinaltatok? Normalis ez?
Nemi erőszak. (Igen, az is nemi erőszak, ha a nő hazudik arról, hogy védekezik, és valójában nem teszi.) Semmi köze ennek ahhoz, hogy ittál-e vagy sem, nem rajtad múlik. Részegen lefeküdni valakivel nem bűn, védekezés nélkül szexelni a partner akarata ellenére viszont az.
A "nem a nő dönt a testéről" dologhoz annyit szólnék hozzá, hogy a felek egy óvszeres aktusba egyeznek bele, innentől MINDEN MÁS átbäszás. És itt a NŐ teste feletti önrendelkezési joga sérül, hiszen tudta és akarata ellenére lehet terhes vagy kaphat el betegségeket. Akkor is, ha az óvszer történetesen a férfi farkán van. Ez így érthető???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!