Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kozben levette a gumit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kozben levette a gumit, es en csak utana vettem eszre, jogosan vagyok duhos?

Figyelt kérdés

Szex elott ovszert huzott, majd szexeltunk es a vegen csak azt vettem eszre hogy a hasamra elvezett. Amikor kerdeztem h levette-e az ovszert, aztmondta igen, de o tudja kontrollalni a dolgokat, ezert ne aggodjak. Sajnos ittam elotte, igy vszinu azert sem vettem annyira eszre h nincs rajta mar a gumi.. De most nagyon felek, es raadasul pont aznap volt peteeresem. Bar nem elvezett belem, de megis.. Es rosszul is erzem magam, h igy "semmibe vett".

Massal is volt mar ilyen? Mit csinaltatok? Normalis ez?

2017. dec. 3. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%
Egyet értek tizessel.
2017. dec. 4. 04:42
 12/25 anonim ***** válasza:

Magyarországon így explicite nem számít nemi erőszaknak, de pl Julian Assagne-t ezért üldözik a svéd hatóságok. Szerintem Magyarországon is megállna a vád a bíróság előtt.

Amúgy a srác kockáztat többet, mert tartást kell fizetnie ha anya leszel. Neked meg lesz egy klassz kisbabád.

* de amúgy nem lettél terhes ne aggódj

2017. dec. 4. 05:48
 13/25 anonim ***** válasza:
mikor vette le? az elején, közepén és úgy döngetett, vagy épp csak a végén, hogy rádengedje?
2017. dec. 4. 09:26
 14/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj. De hogy a nudliba nem veszed észre hogy csupasz a kuki.

5 éve élek nemiéletet

Van különbség óvszeres és csupasz kuki közt

Ne haragudj de ezt nem tudom benyelni hogy nem vetted észre hogy nincs rajta gumi.

23N

2017. dec. 4. 10:25
 15/25 anonim ***** válasza:
10 es Ne keverjük már össze azt hogy Valaki kifelejt 1 szem tablettát és így lesz Terhes Azzal hogy valaki Direkt Aljasmódon Sunyiba le szedi magáról az Óvszert.
2017. dec. 4. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Egy bunko barom a srác. Vagy szakítasz vele vagy legkozelebb buliban nem a legbunkobb srác fog vonzani téged, hanem a normális fajtája. Ezért kell néha az izmok és a "nagy" duma mogé is nézni kicsit.
2017. dec. 4. 11:30
 17/25 anonim ***** válasza:
vagy annyira be voltál állva, hogy pózt sem váltottatok ?
2017. dec. 4. 12:55
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"(De ha nem is szexuális erőszakért, biztos, hogy nálunk lehetne ezért feljelentést tenni, mivel mindenkinek joga van a saját teste és élete feletti önrendelkezés jogához.)"

Derága szívem... az önrendelkezési jogod a saját tested fölött létezik, nem a szexpartneredé fölött. Merthogy az az ő teste, ami fölött neked kumma jogod sincs.

Szóval ha te élni akarsz eme jogoddal, akkor úgy használsz spirált/pesszáriumot/tablettát/babámfszát, AHOGY TE AKARSZ.

Capisce?

(Azt meg hagyjuk, hogy az "életed fölötti önrendelkezési jog" meg kábé egy szimpla hülyeség. LOL.)

2017. dec. 4. 20:21
 19/25 anonim ***** válasza:

#15 én vagyok a 10-es válaszoló, lehet félreérthetően írtam, vagy azt csak úgy értettem hogy a nő azt kamuzza, hogy egy szem kimaradt.

De én is arra gondoltam, amikor a nő szándékosan nem szed tablettát, miközben a palija azt hiszi, hogy szedi rendesen.

Igazából ez a nehéz az ilyen dolgokkal, hogy nincs egyértelmű határvonal, hogy most mi számít erőszaknak, és mi az ami nem, vagy kényes terület jogilag az biztos.

2017. dec. 4. 23:52
 20/25 anonim ***** válasza:

# 18

Ne haragudj, de próbáld már meg logikusan végiggondolni, amit leírtál, mielőtt mást kritizálsz.

2017. dec. 5. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!