Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kozben levette a gumit, es en csak utana vettem eszre, jogosan vagyok duhos?
Szex elott ovszert huzott, majd szexeltunk es a vegen csak azt vettem eszre hogy a hasamra elvezett. Amikor kerdeztem h levette-e az ovszert, aztmondta igen, de o tudja kontrollalni a dolgokat, ezert ne aggodjak. Sajnos ittam elotte, igy vszinu azert sem vettem annyira eszre h nincs rajta mar a gumi.. De most nagyon felek, es raadasul pont aznap volt peteeresem. Bar nem elvezett belem, de megis.. Es rosszul is erzem magam, h igy "semmibe vett".
Massal is volt mar ilyen? Mit csinaltatok? Normalis ez?
Magyarországon így explicite nem számít nemi erőszaknak, de pl Julian Assagne-t ezért üldözik a svéd hatóságok. Szerintem Magyarországon is megállna a vád a bíróság előtt.
Amúgy a srác kockáztat többet, mert tartást kell fizetnie ha anya leszel. Neked meg lesz egy klassz kisbabád.
* de amúgy nem lettél terhes ne aggódj
Ne haragudj. De hogy a nudliba nem veszed észre hogy csupasz a kuki.
5 éve élek nemiéletet
Van különbség óvszeres és csupasz kuki közt
Ne haragudj de ezt nem tudom benyelni hogy nem vetted észre hogy nincs rajta gumi.
23N
"(De ha nem is szexuális erőszakért, biztos, hogy nálunk lehetne ezért feljelentést tenni, mivel mindenkinek joga van a saját teste és élete feletti önrendelkezés jogához.)"
Derága szívem... az önrendelkezési jogod a saját tested fölött létezik, nem a szexpartneredé fölött. Merthogy az az ő teste, ami fölött neked kumma jogod sincs.
Szóval ha te élni akarsz eme jogoddal, akkor úgy használsz spirált/pesszáriumot/tablettát/babámfszát, AHOGY TE AKARSZ.
Capisce?
(Azt meg hagyjuk, hogy az "életed fölötti önrendelkezési jog" meg kábé egy szimpla hülyeség. LOL.)
#15 én vagyok a 10-es válaszoló, lehet félreérthetően írtam, vagy azt csak úgy értettem hogy a nő azt kamuzza, hogy egy szem kimaradt.
De én is arra gondoltam, amikor a nő szándékosan nem szed tablettát, miközben a palija azt hiszi, hogy szedi rendesen.
Igazából ez a nehéz az ilyen dolgokkal, hogy nincs egyértelmű határvonal, hogy most mi számít erőszaknak, és mi az ami nem, vagy kényes terület jogilag az biztos.
# 18
Ne haragudj, de próbáld már meg logikusan végiggondolni, amit leírtál, mielőtt mást kritizálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!