Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha moziban elkezdem kézzel izgatni a barátom nadrágon keresztül, de nem akarom szájjal kielégíteni, végül beleélvez a gatyájába, akkor jogosan haragszik rám?
Az igaz h kicsit túlmentem a határon, mármint többször is mondta h hagyjam abba de nem álltam le :D
Végülis eléggé megharagudott, főleg h kicsit mosolyogtam is rajta, de végülis ez nem akkora nagy bűn nem? Nem látszott utána a nadrágján szerencsére..
szerintem nem
ő is kielégíthetett volna közben
..
Moziba filmet nézni megyünk. Eleve igénytelen, aki ott szexel mások előtt. Jó, hogy nem spriccelt az előtte ülő fejére. Eddig csak a strandoktól undorodtam, most már moziba se megyek, sok beteg ember mit csinál ott. És az eszeteket használjátok, ne a lepontozó gombot.
Ja, és azt is elmagyarázhatná valaki, miért van annyi kérdés, hogy a fiúk hova engedjék a cuccot, most a moziban ez a kérdés is hirtelen megoldódott. Az a mozi valami fantasztikus hely lehet, hogy hip-hop megoldódnak ilyen problémák teljesen maguktól.
18 a pasim én 17 miért? nem mindegy?
nem volt olyan szag utána, csak kicsit.. de nem ültek a közelben
utána egyből rohant haza..
Én bevállalom, hogy lepontozzanak, de basszus....nem az eszedért van veled, az tuti.
Én nőként azt mondom, ez nagyon inkorrekt volt tőled. Ha élvezésig izgatod ilyen helyen, akkor nyeld le....ha megkér, hogy hagyd abba, tiszteld már annyira, hogy megteszed.
Tudom, persze nagyon menő, aki "nyilvánosan" szexel vagy bármi, de őszintén ennek mi értelme volt?
Szerintem kellemetlen helyzetbe hoztad pszichésen és fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!