Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha moziban elkezdem kézzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha moziban elkezdem kézzel izgatni a barátom nadrágon keresztül, de nem akarom szájjal kielégíteni, végül beleélvez a gatyájába, akkor jogosan haragszik rám?

Figyelt kérdés

Az igaz h kicsit túlmentem a határon, mármint többször is mondta h hagyjam abba de nem álltam le :D

Végülis eléggé megharagudott, főleg h kicsit mosolyogtam is rajta, de végülis ez nem akkora nagy bűn nem? Nem látszott utána a nadrágján szerencsére..

2017. okt. 20. 21:40
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:
64%

szerintem nem

ő is kielégíthetett volna közben

..

2017. okt. 20. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Mindkettőtök túllőtt a célon. Te azzal, hogy semmibe vetted a kérését, ő meg azzal, hogy képes haragudni egy jó élvezésért...
2017. okt. 20. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Idióta a barátod.
2017. okt. 20. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Buta válaszolók... Nektek nem gáz, amikor a cucc szétfolyik az alsógatyában és talán még az is átázik? És ezt nyilvános helyen, még szaga is van. Jobb esetben nem látszik a gatyán, de ez se biztos. Jó, hogy zavarta.
2017. okt. 20. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
hány éves a pasid? ha én nem akarom hogy ki verjék, akkor nem fogják, aztán meg elkezd hisztizni. mond hogy csak kamu az egész. Én ezt komolyan nem hiszem el, tényleg vannak ilyen fiuk?
2017. okt. 20. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
pedig lenyelhetted volna.
2017. okt. 20. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Moziba filmet nézni megyünk. Eleve igénytelen, aki ott szexel mások előtt. Jó, hogy nem spriccelt az előtte ülő fejére. Eddig csak a strandoktól undorodtam, most már moziba se megyek, sok beteg ember mit csinál ott. És az eszeteket használjátok, ne a lepontozó gombot.

Ja, és azt is elmagyarázhatná valaki, miért van annyi kérdés, hogy a fiúk hova engedjék a cuccot, most a moziban ez a kérdés is hirtelen megoldódott. Az a mozi valami fantasztikus hely lehet, hogy hip-hop megoldódnak ilyen problémák teljesen maguktól.

2017. okt. 20. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
5-ős vagyok, hogy száradna le a keze annak aki le pontozod. az egy dolog, hogy a kérdező párja, egy éretlen kis gyerek, de ide csak azok járnak. nem akarta hogy ki verjék neki, de még is hagyta, aztán meg hisztizik. ez most komoly, és tényleg engem pontoztok le.
2017. okt. 20. 22:01
 9/12 A kérdező kommentje:

18 a pasim én 17 miért? nem mindegy?

nem volt olyan szag utána, csak kicsit.. de nem ültek a közelben

utána egyből rohant haza..

2017. okt. 20. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Én bevállalom, hogy lepontozzanak, de basszus....nem az eszedért van veled, az tuti.

Én nőként azt mondom, ez nagyon inkorrekt volt tőled. Ha élvezésig izgatod ilyen helyen, akkor nyeld le....ha megkér, hogy hagyd abba, tiszteld már annyira, hogy megteszed.

Tudom, persze nagyon menő, aki "nyilvánosan" szexel vagy bármi, de őszintén ennek mi értelme volt?

Szerintem kellemetlen helyzetbe hoztad pszichésen és fizikailag is.

2017. okt. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!