Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kicsi a farkam és lehet egy nőt sem fogok tudni kielégíteni?
Eddig még nem volt semmi, tapasztalatlan vagyok, de félek, hogy mi lesz akkor, amikor valakivel arra kerül a sor.
20f --> Tudom, elég szánalmas :D
Mert félénk vagyok, nincs önbizalmam és úgy tűnik testileg sem áldottak meg nagyon.
Mire kell figyelni? Hogy kell ezt az egészet elképzelni?
Nem tudom, hogy mekkora a farkad, de 10 cm- el is (állítólag ) bármire alkalmas lehet...
Ne félj a szextől, nem kivégzés az, hanem játék!!!, ezt sose feledd.
Na ez az, állítólag.
Egy hivatásos nő, ha megkérem elmondja majd a véleményét, tapasztalatait őszintén? Nem így akarom elveszíteni, de nem tudok mit tenni.
Nekem 14 cm és egy nő sem mondta még hogy kicsi. Az életben is általában jól mennek a dolgok, a nőkkel is. Nyilván én is a sajátomat átlagoskának vagy kicsivel átlag alattinak tartom, de ez a mindennapi életben szeretném hinni hogy nem befolyásol. Barátnőmmel és másfél éve vagyok együtt és előtte is jól mentek a dolgok a lányokkal.
Nem a farokméreted miatt nem voltál még lánnyal és később sem ez lesz a gond, ha lesz.
23/f
Lehetnek sikereid, csak húzz fel egy miniszoknyát, mellé kell egy paróka, egy kis smink és tarolhatsz :)
Viccet félretéve, keress pici csajokat (150-160 centis), azoknak tuti elég lesz a méreted. Volt olyan lány ismerősöm, aki 150 centis volt és elmondása szerint a 10 centis bré volt neki az ideális.
Kérdező testvérem, akkor mi egy cipőben járunk.
Én 27 és 15/5 cm.
Ez átlagos és nem kell a sok hazug baromságokat elhinni, hogy csak is a magy a jó!
Qz önbizalmadra térve az viszont fejleszteni kell, mert hosszú távon sok probléma lehet. Én is kicsit önbizalom hiányos vagyok, de a LÉNYEG!
Beszélgess magaddal, gondolkozz (minden a fejben dől el - ÉS EZ IGAZ!!)
Láss a dolgokon értelmileg és reálisan, merj lépni és légy céltudatos!
A farkad kicsi arra illetően, te tehetsz róla? - ha nem, akkor fogadd el, amit kaptál és ZÁRD KI A KÜLSŐ NEGATÍV SÉRTŐ BESZÓLÁSOKAT!
Úgy hogy bátyjám fel a fejjel, hajrá-hajrá!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!