Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki szerint a párjának túl kicsi a pénisze? Esetleg még nem is elég ügyes? Nem tud kielégíteni
Figyelt kérdés
Hogy oldjátok meg ezt a problémát? Megcsalás, szex mással közös megegyezéssel, segédeszközök?2015. febr. 15. 00:30
2/7 anonim válasza:
Kérdi egy szűz aki a péniszméretén van kiakadva?
3/7 anonim válasza:
volt ilyen párom,szerencsére orálisan mindig ki tudott elégíteni! a szexet meg valahogy elviseltem és próbáltam úgy tenni,mintha minden rendben lenne.
Nem csaltam meg,más miatt lett vége. De azóta legalább tudom, hogy van olyan férfi,akivel minden jó az ágyban.
4/7 anonim válasza:
OFF: próbáltál úgy tenni mintha minden rendben lenne? :D Ez egy nagyon egészséges kapcsolat lehetett, ha ennyire meg lehetett beszélni mindent.
5/7 anonim válasza:
Remélem, egyszer még rájövök annak a rejtélynek a megfejtésére, hogy miért van az, hogy azok a nők, akiknek a saját bevallásuk szerint kell egy minimum 12, 14 vagy éppen 16 centis pénisz a hüvelyi orgazmus előidézéséhez, - ami persze nem is túl vékony - a saját 7,5-8,5 centis ujjukkal tudnak maguknak orgazmus okozni. :-)
6/7 anonim válasza:
Azért, mert az ujjukkal a csiklójukat izgatják... Ahhoz nem igazán kell hossz..
7/7 anonim válasza:
# 6
Bocsánat, azt hittem, ki lehet majd találni, hogy az ujjazásra gondoltam.
De akkor ha maradunk a férfiaknál, gondolom, minden olyan férfinak, aki ujjazással el tudja juttatni a barátnőjét a hüvelyi orgazmusig, van legalább egy darab minimum 12 centis ujja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!