Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy csaj akinek 3 éve van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj akinek 3 éve van barátja elmondja nekem hogy kicsi a f**za a gyereknek meg nem tudja kielégíteni azzal van valami célja vagy csak simán panaszkodik?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 00:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Ez azt jelenti, hogy egy undorító kis pitscha.
2015. febr. 23. 00:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy igazat mond, de az tuti, hogy meg akarja dugatni magát veled.

☯__☯

2015. febr. 23. 00:02
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

De gáz hallod.... ennyire megalázni valakit , igy panaszkodni róla... ráadásul igy, hogy még együtt is vannak. Szerintem szégyen és gyalázat és igen lehet többre vágyik.

22N

2015. febr. 23. 00:02
 4/15 A kérdező kommentje:
De ha többre vágyik akkor rám?
2015. febr. 23. 00:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy rád igen. Ha neked is kicsi lesz akkor meg lefog szarni nyilván. Nála lehet ez a döntő...
2015. febr. 23. 00:06
 6/15 anonim ***** válasza:
neked biztosan eleg nagy? nehogy aztan utana te is igy jarj.
2015. febr. 23. 00:06
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha mindenkinek a legjobbat akarod, megb_szod a csajt, de valami embertelenül, 4-5 órán át, análba, szájba, arcon élvezed, a hajára kened a g_cit, aztán a végén leköpöd, és közlöd vele hogy szedje össze a cuccait és takarodjon, mert ilyen tág lukat még nem láttál, és nem lehet kielégülni tőle. Miután ezt megtetted, hívd fel a csávóját, és mesélj el neki mindent, beleértve hogy miket magyarázott róla, hogy mikor hazaér, ordas pofon várja.
2015. febr. 23. 00:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Szeretem az alázós szexet szolidabban de már nincsenek együtt..
2015. febr. 23. 00:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezt a csajt szerintem hanyagold, és ne akarj tőle semmit.

Ki tudja, lehet, hogy egyszer Rólad is panaszkodni fog valakinek ...

Lehet, hogy egyszer Neked is "aprócska lesz" elmondása szerint. :))

2015. febr. 23. 00:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ultra gáz, ha akár egy férfi, akár egy nő a párja bizalmával visszaélve ilyen intim, abszolút két ember privát szférájába tartozó dolgokat beszél ki másokkal.

Remélem, azt vágod, hogy ha majd esetleg veled lesz, könnyen lehet, hogy az utánad következő pasit is ezzel a dumával újítja be!

(De lehet, hogy rólad mondjuk majd azt mondja, hogy merevedési problémáid vannak, azért időszerű a pasi csere. :-)

2015. febr. 23. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!