Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap annyira dugtam egy csajt, hogy több rács is eltört az ágyán. Szerintetek jogosan akar velem vetetni egy újat?
lehet kamu kérdés, de válaszolok rendesen.
Szerintem nem jogos. A dugás egy társas ige ebben az esetben. Két ember csinálja. Ő is leállíthatott volna hogy "hallod te retard, eltörik az ágy. változtassunk pozit, vagy hagyjuk a p*csába"
Kösz kérdező.
Most takarithatom fel a kávét az asztalról...
... A röhögéstől kiborult...
Nő vagyok...bizonyára nem hagytam ovlna (ahogy előttem is írták),hogy az ágyam ripityára menjen, ez nem egyetlen mozdulat következménye volt gondolom.
Ha nem szólt, vélhetőleg Ő is élvezte, ezzel hozzájárult ahhoz,hogy szétnyiheljétek az ágyat.
Nem kérném,hogy vegyél másikat, de akár önként is felajánlhatod, már ha tartós a kapcsolat és nem egyszeri vehemens jelenet volt.
Igen, de
szerintem ez nem is jogosság, hanem inkább lovagiasság kérdése továbbá praktikusság is - ha szereted és jó vele és hosszú távra tervezel, akkor mindenképpen megéri befektetned az ágyba!:))
De most már strapabírót vegyetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!