Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok, ha egy pasi nem akar veletek lefeküdni?
Figyelt kérdés
Jól néztek ki, nincs senkije.2018. máj. 14. 20:14
2/20 anonim válasza:
Nem erőszak a disznótor.Buta nem tudja azt,hogy mit veszít.Lúzer.
3/20 anonim válasza:
Nem vagy az esete, lehet mégis van valaki aki bejön neki, csak még nem járnak, vagy esetleg meleg. De más okok is előfordulhatnak
4/20 anonim válasza:
Azt, hogy természetes, ha nem jövök be mindenkinek.
5/20 Puding1999 válasza:
Legtobb fiu azt varja hogy adj egy jelet hogy tudjon kezdemenyezni . Nem mindig a fiuknak kell kezdemenyezni .
6/20 anonim válasza:
Én ennek csak örülök
Igen csak idegesítő amikor állandóan ezzel “zaklatnak”
7/20 anonim válasza:
azt hogy ez esetben be kell gináznom de akkor is az enyém lesz :D utálom ha visszautasítanak...
8/20 anonim válasza:
Az végülis jó. Van önbecsülése/szerelme/tartása/jelleme.
Szeretem azokat a férfiakat akik nem húznak meg azonnal fűt, fát, bozótot.
Ha viszont nem ilyen csak engem nem akar az nekem megint csak jó. Nem kell sorszámot húznom.
9/20 anonim válasza:
Innen is látszik hogy a nőknek semmi sem jó: ha nem akarja megdugni a pasas akkor lúzer, homokos... hacsak megdugni akarja akkor csak a farka után megy, ha kapcsolatot akkor papucs... basszátok meg magatokat komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!