Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok, ha egy pasi nem akar veletek lefeküdni?

Figyelt kérdés
Jól néztek ki, nincs senkije.
2018. máj. 14. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is igaza van 9-esnek! Én is megkaptam már mindkettőt a nőktől. Ki tud rajtuk eligazodni??? :)
2018. máj. 14. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon idegesítő amikor itt vagyok én mint nő és a nőket szeretem és állandóan jönnek oda ferfiak hogy menjünk el ide vagy oda esetleg randi

Annyira idegesit. Sok férfi nem ért a nemből

Ha szépen mondom az a baj ha csúnyán az a baj

Magyarázatot vár

Idegennek nem fogok magyarázkodni

Szóval örülök ha egy férfi nem akar velem kefelni mert én egyel sem akarok

2018. máj. 14. 21:07
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
#12: A leszikusok viszont nyilván mind a nyakadba ugranak, mert annyira ellenállhatatlanul elbűvülő vagy, igaz? :D
2018. máj. 14. 22:11
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem irtam ilyet hogy a nők a nyakamba ugranának

Csak annyit irtam hogy számomra idegesítő az hogy közelednek felém a ferfiak és én nem kérek belőlük

Semmi rosszat nem irtam, csak annyit hogy én örülök ha egy férfi nem akakr lefeküdni velem és békén hagy .

2018. máj. 14. 22:30
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Ezt most lányoknak írom.

Egy férfi is meg lehet áldva összetett érzelmi világgal, nem kell egyből arra gondolni, hogy meleg, vagy hogy nem tetszel neki. Ezer más oka is lehet. Pl.

1. Ha a lelki szemeivel néz, akkor nem vagy az esete, ha átlag férfi szemmel néz csak tényleg felszínesen, akkor viszont jó nő vagy, mégsem akar csak megdugni, mert nem olyan a jelleme, van egy kis lelkiismerete.

2. Túl jó nő vagy hozzá, vagy legalább is ezt gondolja, emiatt bele sem mer gondolni, hogy ezt ő meglépheti veled, fél az azonnali pofontól vagy a lenéző, lealacsonyító megjegyzéstől.

3. Fél attól, hogy szex közben/után egyik-másik fél részéről komolyabb érzelmek is kialakulnak.

4. Egyszerűen csak önbizalomhiányos, és nem akar csalódni, nagyot koppanni veled, mert hogy te jó nő vagy, és berögződött kép, hogy egy szép, fullos nőnek nagyobbak az elvárásai (ami ugye nem feltétlenül igaz).

5. Valóban olyan, hogy nem tud csak megdugni akárkit, neki kell a belső is, vagy egy minimális személyes ismeretség.

6. Lehet hogy egyszerűen szűz.

7. Lehet, hogy valami egészségügyi problémája van ott lent, pl. Nem valami nagy farok, vagy esztétikailag nem szép (pl. görbe), fitymaszűkület, stb.

8. Túlgondol mindent. Nem tud a nőkre csak úgy tekinteni, mint egy meghúzandó húsdarabra, mindenkiben ösztönösen az igazi nőre vágyik. Elképzeli veled túlságosan is a jövőjét. Mi lenne ha szex után kialakulna barátság/lelki kapocs, vagy párkapcsolat, később házasság, milyen lennél mint anya, milyen lenne később gyerekkel, egyáltalán mi van akkor, ha ő nem akar családot vagy gyereket, de addig jól működik veled a kapcsolat, és akkor egy hosszabb idő után itt bukik el minden.

Szóval lányok, nem minden férfi olyan egyszerű, primitív, vagyunk szerintem páran, akik túlszárnyalják a túlgondolással egyes nők agyát is.

2018. máj. 14. 23:30
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha ugy gondolom ,h eljott az ideje a kapcsolatban es nem akar lefekudni,akkor egyszeruen lezarom. Demokracia van.

Keritek hamar mast a tarskeresorol.

N

2018. máj. 15. 00:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok nő, de én azt is eltudom képzelni hogy még nem volt senkije, és/vagy elérhetetlennek gondol és nem mer közeledni.
2018. máj. 24. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy első találkozásra is gondolsz-e, de amelyik hapsi lefekszik első találkozáskor egy nővel azzal nem hiszem hogy összejönne. Ha komolyan gondolja akkor vár ezzel.
2018. máj. 24. 23:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok, mit kéne? Akkor csodálkoznék, ha szeretné.
2018. máj. 25. 00:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám hogy itt az ideje beszerezni egy vibrit.
2018. aug. 15. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!