Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim nem akar annyit szexelni velem mint amennyit én szeretnék?
Ha neki ez a szintje ès már beszéltél vele akkor nem várhatsz többet el!
Keresned kell egy alternativát es sajnos nem lesz könnyű !
Nem kell ezen görcsölni.
Szakítás a megoldás.
Millió és egy férfi él a földön, akikkel sokkal kellemesebb élmnyek várnak rád, mintsem a lemondás.
Nem szabad húzni az időt. Mert x év múlva úgyis szakítás a vége, és akkor lehet, jobban fáj mint most.
Én is voltam így, atomszép és kedves lánnyal. Egy évig bírtam, hogy 5-6 közeledésből 1x volt csak "engedékenység". De eldöntöttem és szakítottam.
Inkább fájjon 3-4 hónapig utána egyedül, mintsem hosszú éveken át csak sóvárogsz.
Éjszaka almában erőszakoló meg, cuppppanj ra a farkát a...:)
Viccet félre téve...
Magadról semmit sem írtál, lehet hogy nem kíván mert...?
Lehet hogy csak azt várd hogy téged kenyeztesenek és te fekszel mint egy darabb fa...
Amúgy nőben és ferfiban is van ilyen hogy nem kívánja a szexet...nekem napi akármennyi jöhet és meg nem számoltam a csak oralt, hogy csak úgy árül a számra a kis puncijaval.
Hogyan érjem el h többször is akarjon szexelni velem?
Most te azt varod hogy leteperjen és jól meg dolgozom, vagy engedné hogy te játszogas vele?
Termeszetesseg híve vagy??!!
Az mit jelent nálad? Puncid, labod és többi??
A puncid borotvalod vagy fazonra van kialakítva és a többi is karban van tartva akkor kívánatos , ápolt és torodsz magaddal, de ha ez nincs meg hozad sem nyúlnak. Eskü...ez szerintem alap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!