Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendo, ha egy hatalmas papucs (csicska) vagyok a baratnom mellett, es mindig az van, amit o akar, vagy szeretne? Lanyok, ti errol mit gondoltok? Szeretitek, ha egy pasi behodol nektek, es mindig az van, amit ti szeretnetek?
Az, hogy mindig az van amit ő akar az csak egy következmény, annak a következménye, hogy őt választottad mint párt. Ebből azt gondolom, hogy az előző barátnőid is hasonlóak lehettek, mivel ha papucslelkű vagy, akkor az ilyen nőkkel passzolsz össze. Egy parancsolgatós csaj hosszútávon nem tud eggyütlenni egy parancsolgatós pasival mert abból állandó háborúzás lenne. Tehát a személyiségeden kell dolgozni, csiszolni, fejleszteni, mert másképp mindig ilyen lányok mellett fogod találni magad.
Egyébként nálatok a családban hogy volt? Anyuka parancsolt faternak? naugye. Onnan jött a példa. Tehát évekig fog telni amíg megváltozol de megéri.
Állj a sarkadra.. kezdj el kicsit agresszívebb lenni. Nagyon nem jó ha a nő parancsol, mert hosszútávon minden gondolatod ezen fog járni + azon fogsz agyalni hogy vajon ő mit hogy tenne és hogy mi fog tetszeni neki.. Énis jártam így fiatalabb koromban, barátnőkkel. Amikor viszon megtaláltam a mostani feleségemet, tudatosan úgy viselkedtem, hogy erősebb személyiség legyek mint ő, holott alapjáraton nem vagyok az.
Most házasságban élünk 2 éve, közös házban, mindent úgy csinálok ahogy én akarok, majdnem őis mindent ahogy ő akar, csak ő előtte megkérdez engem... én nem. És jobban is érzem magam mert ha gondba van, mindíg megkérdez mit tegyen (pedig egyáltalán nem buta, sőt sokmindenben okosabb mint én) mivel erősebb és okosabb jellem vagyok. Én egy kicsit a falusi módjára viselkedem :az asszonynak ne legyen egyenrangú szavazata döntésekben... viszont ez csak ritkán fordul elő. Lényeg a lényeg: a férfi -azaz te -legyen az úr a háznál.. meghallgatva a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!