Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott vagyok, és belementem egy meleg "kapcsolatba". Azonban hatalmas lelkiismeret furdalásom van mikor felkelek a fiú mellett. Nagyon aranyos, szeretem nagyon, de mégis rosszul érzem magam így. Mit tegyek? 26f
Pedig előbb vagy utóbb megfogod bántani.
Egyébként ha szerelmes vagy egy fiúba,tudsz szexelni egy fiúval(nyilván ebből az következik,hogy fel is áll egy fiúra),akkor sok minden lehetsz,de heteró nem.
Én elgondolkoznék a helyedben azon,hogy a családban mennyire voltak homofóbok az emberek és ez milyen hatással van rád,mert szerintem neked nem a kapcsolatoddal van bajod,hanem azzal,hogy a társadalom,a barátok,szülők stb hogyan tekintenek erre.
Szexeltél vele? Az jó volt?
Márcsak azért mert én is biszex vagyok, de én csak szexet tudok elképzelni fiúkkal. Kapcsolatra mindenképp lányt.
szerintem szakíts vele nálad normálisabb embert érdemel sry ...És még minél előbb mert egyre jobban beléd fog zúgni.Amúgy első kapcsolatod vagy első fiús élményed ?
Mert nagyon sok melegnél is előfordulnak az elején hasonló érzések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!