Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott vagyok, és belementem egy meleg "kapcsolatba". Azonban hatalmas lelkiismeret furdalásom van mikor felkelek a fiú mellett. Nagyon aranyos, szeretem nagyon, de mégis rosszul érzem magam így. Mit tegyek? 26f
Gyerekek, a képlet kųrvå egyszerű!
Kapcsolat. Kölcsönösen szereti mindegyik a másikat?
Igen>minden oké, sok boldogságot.
Nem>ha nem szakítják meg, valaki szívni, szenvedni fog.
A legnagyobb megalázás az őszinteség megvonása és a szánalomból(gyávaságból) való ottlét.
Egy ember sokkal hamarabb túl teszi lelkileg magát egy korrekt, egyenes őszinte nemleges megnyilvánuláson, mintha utólag értesül a sunnyogásról, a kertelésről, a konfliktuskerülésen alapuló hazudoziglen ideig tartó mismásoláson.
Gondold végig: őszintén, tiszta szívedből szereted-e? Illetve ő hogy érez irántad?
Mindegy hogy hogy éreztek, de az legyen ugyanolyan kölcsönösen. Ám ha ah egyik többet akar a másiknál, akkor lépni kell. Vagy a kapcsolatból ki, vagy őszintén megbeszélni.
És ez teljesen független a nemi irányultságtól. Amúgy ahogy írod, hogy nem heteró és nem meleg, az az ún biszex.
Én is az vagyok, de eddig komoly kapcsolatom csak nővel volt. Pedig én spec pl nyitott lennék egy lelki intimitásra is fiúval, de eddig nem adódott.
F46
Szia kérdező!
Mi lett azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!