Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoltam volna hogy ez lesz belőle. Hatalmas lelkiismeret furdalásom van. Mit csináljak?
Esetleg normális válaszokat kérhetnék?
De köszönöm szépen mind a kettőtöknek!
Mindenki magáért felelős. Te a saját tetteidért, ő azért, amit ő tesz. Jogod van szakítani, okkal is és ok nélkül is: ha olyat tesz, ami zavar, akkor is, de akkor is, ha semmi rosszat nem tesz, de már valamiért nem akarsz vele lenni.
Ha eldöntötted, hogy a szakítás végleges, szükségtelen bármit is mondani neki.
Nem kell semmilyen lelkiismeret-furdalásodnak lenni.
Fel kellene hívnod, hogy mi történt, jól van-e, mert hallottad, hogy mi történt vele, hogy "megvadult". Lehet, hogy nagyon sajnálja, hogy szakítottatok, ha már ennyire kiborult. Esetleg nem tudnál adni neki mégegy esélyt? Nem tudom mit tehetett, ami miatt szakítottatok, de ezek szerint tényleg megbánta már. Ez persze az én véleményem. :)
19/L
Ilyen embernek nem adunk "még egy esélyt!"
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és ha adsz neki még egy esélyt, akkor hidd el, nagyon megszívtad. újra és újra hülyét fog csinálni belőled, hiszen látja, hogy bármit megtehet, mert az utolsó után is lehetne adni neki még egy esélyt "hiszen mennyire megbánta!"
És az ilyenekből lesznek a bántalmazott, félig agyonvert nők, akik lila, duzzanatos arccal is mosolyognak, hogy de hát annyira megbánta...
Legyél kemény, és ne engedd vissza. Nem lesz egyszerű, mert gyanítom az összes lehetséges eszközt beveti, de te annál jobban állj ellent: mert nem lesz menekvésed.
Most láthatod az igazi arcát: ha majd együtt éltek, és valami nem tetszik, ugyanígy fog törni-zúzni, és üvöltözni veled.
Lehet, hogy azt mondaná, hogy nem, de végül te lennél a vörös kendő, akire fúj, és leveri rajta a dühét...
Ilyen embert kasztrálni kéne, nem megbocsátani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!