Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hatalmas pattanásszerű dudor...

Hatalmas pattanásszerű dudor a hüvelybemenetem mellett?

Figyelt kérdés
15 vagyok... Tegnap reggel vettem észre ezt a hatalmas izét ott lent. Nappal nem igazán zavart, gondoltam majd elmúlik, csak egy pattanás. De aztán lefeküdtem aludni és elképesztően kényelmetlen volt, semmilyen póz nem volt kényelmes. De azért valahogy elaludtam, de pár óra után arra ébredtem fel, hogy csíp, viszket, kikapartam alvás közbe... Kb. 1x1 cm-es..Aggaszt, mert nem tudom hogy miért keletkezett, szűz vagyok, nem igen végzek önkielégítést... Most már nem is vagyok biztos benne hogy pattanás, mert kinyomni nem tudtam, olvastam hogy az ilyet vagy hagyod békén, vagy ki is nyomhatod, de mivel a tetején ott a seb, elég nehéz lenne... Plusz találtam még egy kisebbet a hüvelybemenet nyílásába bent, ami sokkal kisebb, és nem zavar... Most gyógyulgatok ki egy hasmenéses, lázzal járó betegségből, jól esne már egy kis alvás. Nagyon aggaszt, hogy megint kikaparom éjjel... Mit tegyek? Nőgyógyásznál még soha nem voltam, nem tudom mit tudna ezzel csinálni.

#pattanás #női nemi betegségek
2017. nov. 10. 11:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Begyulladt szőrtüsző lehet.
2017. nov. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!