Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti nem éreztétek magatok kellemetlenül mikor elősször elégített ki egy pasi orálisan?
Figyelt kérdés
Tudtatok koncentrálni rendesen? Nem volt bennetek az hogy szégyenlősek vagytok?2018. ápr. 8. 21:01
1/7 anonim válasza:
nem, mert bíztam benne és nagyon jó érzés volt amikor csinálta
2/7 anonim válasza:
De kellemetlen volt, mármint zavarban voltam. Meg lehet szokni,meg el is tud lazulni egy idő után az ember ha eleget látja a másik(at) meztelenül. :) Idő kérdése.
3/7 anonim válasza:
Fura érzés volt. Akkor volt életemben először orgazmusom. :D
4/7 anonim válasza:
de igen, és utána is sokáig, meg kell ezt szokni szerintem
5/7 anonim válasza:
hát kicsit meglepődtem h úristen ez ilyen jó, miért vártam rá eddig :D de annyira nem volt kellemetlen a pasi előtt :D
6/7 A kérdező kommentje:
Csajok köszi a válaszokat. Én attól tartok hogy annyira beleszek stresszelve hogy nem tudom majd élvezni a pillanatot :D :/
2018. ápr. 9. 07:06
7/7 anonim válasza:
Mesélj! Túl vagy már rajta? Milyen volt az első?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!