Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esett volna?
A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.
Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....
Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.
Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.
Nem tudod csupaszra borotválni?
Legjobb a lézeres szörtelentiés.
Én befizetlek ha akarod..
Teljesen jogosan vagy felháborodva!
Ahogy itt már írta az egyik hozzászóló.
Senki se hibátlan!
De ha neki ez nem tetszik. Azt lehet normálisan közölni,vagy kérni.
De ha mondtad neki hogy milyen időközönkét tudsz borotválkozni. Akkor viszont egy csökött agyú ember,s megérdemli hogy ha szélnek ereszted.
Ha mindenre ovis szinten reagál miért vagy vele?
Ha nem lehet vele értelmesen megbeszélni egy problémát, meg eleve ilyen bunkó veled ahhoz képest hogy 30 is elmúlt. Elég gyenge szexuális kultúrája van, ha ilyeneken fennakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!