Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek is rosszul esett volna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esett volna?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.

Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....

Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.

Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.

2018. nov. 8. 12:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
76%
Lehetett volna tapintatosan is... az utolsó kommented után meg azt mondom, hogy egy önző, kőbunkó... férfiként mondom ezt.
2018. nov. 8. 12:46
 12/45 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos negatív bunkó emberek vannak és lesznek is ezen az oldalon akik normális választ nem tudnak adni csak fikázni. :(
2018. nov. 8. 12:47
 13/45 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudod csupaszra borotválni?

Legjobb a lézeres szörtelentiés.

Én befizetlek ha akarod..

2018. nov. 8. 12:48
 14/45 A kérdező kommentje:
Azt mondta szúrja, ha nagyobb meg belemegy a szájaba a szőr.
 15/45 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen jogosan vagy felháborodva!

Ahogy itt már írta az egyik hozzászóló.

Senki se hibátlan!

De ha neki ez nem tetszik. Azt lehet normálisan közölni,vagy kérni.

De ha mondtad neki hogy milyen időközönkét tudsz borotválkozni. Akkor viszont egy csökött agyú ember,s megérdemli hogy ha szélnek ereszted.

16/45 anonim ***** válasza:
78%
Hát jó nagy paraszt a pasid. Egyrészt mert ilyen stílusban közli ezt, másrészt mert ha kicsit borostás akkor nem lesz nyalás.. Hát elmegy a fenébe az ilyen. :"D Nagyon kisfiú még fejben vagy egy önző köcsög tényleg.. Én biztos nem maradnék olyannal együtt aki ebből ügyet csinál.
2018. nov. 8. 12:49
 17/45 A kérdező kommentje:
14: ugyan miért tennéd? Nem is ismersz...
2018. nov. 8. 12:49
 18/45 A kérdező kommentje:
Igen tudom, mindenre ovis szinten reagál sajnos, pedig 30 elmúlt, de én elfogadtam így, ez viszont már sok volt. Én semmi ilyenért nem szólok be neki.
2018. nov. 8. 12:51
 19/45 anonim ***** válasza:
85%

Ha mindenre ovis szinten reagál miért vagy vele?

Ha nem lehet vele értelmesen megbeszélni egy problémát, meg eleve ilyen bunkó veled ahhoz képest hogy 30 is elmúlt. Elég gyenge szexuális kultúrája van, ha ilyeneken fennakad.

2018. nov. 8. 12:55
 20/45 A kérdező kommentje:
Mert szeretem és elfogadtam olyannak, amilyen. Csak nem veszi észre, hogy ezzel a viselkedéssel teljesen kiábrándít és emiatt már a szakításon gondolkodom.
2018. nov. 8. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!