Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esett volna?
A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.
Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....
Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.
Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.
Ui.: nem szőrtelenítési alternatívákot keresek (próbáltam mindent), kérlek titeket a kérdésre fókuszáljatok, ha válaszoltok.
21/l
Ha nő lennék nekem is rosszul esett volna. Kicsit lehetett volna tapintatosabb is. :(
35F
Első empatikus válaszolónak szólt az előbbi...
Többieknek köszi, hogy normálisan tudtak válaszolni.
Azért a négy napos borosta az nem zavaró még..
A barátod szerintem egy tahó, ha ezt így közölte. Mert lehet szúrt vagy tényleg kényelmetlenebb volt így számára, de azt se ilyen arrogáns stílusban kellene mondania szerintem, nekem sem esett volna jól. Másfelől meg egy normális pasi ebből nem csinál ügyet szerintem. De nem tudsz vele most mit tenni, meg ha ennyire nem bírja a bőröd a bortvát akkor ez van. :D Esetleg valami bepanthennel kend be amikor megborotválkoztál, nekem az szokott segíteni hogy elmúljon az irritáció. :)
Sajnos neki csak a tükörsima tetszik.
Felvetettem neki, amit írsz, de azt mondta, akkor nincs nyalás.
Kenem én mindennel utána napokig, mégis begyullad. Mire lemegy az ugye 5-6 nap ezért tudom akkor borotválni legközelebb.
Egyébként engem is az bánt, hogy olyan nyersen mondta, amit írtam.
"Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk...."
Bocsi ezen nevettem picit, komoly kapcsolat lehet, ami rámegy egy ilyen mondatra :D
Amúgy meg ha hetente borotválod, akkor nem is értem... Kérdezd meg tőle, hogy mégis mi zavarja, mert a szőr biztos nem megy a fogai közé, max ha 1-2 szálat elhagytál, esetleg még az lehet, de hát emiatt megint panaszkodni...
Szóval jogos, hogy bántott a beszólás, de inkább beszéljetek, mint hogy kifogást keresel, hogy ne kelljen szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!