Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vagy olyan, hogy a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vagy olyan, hogy a nő egy kiadós szex után nem tud lábra állni?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy meglehet úgy dugni egy nőt hogy utána egy kis ideig nem tud lábra állni? Ha igen, hogy lehet ez elérni?

2018. okt. 17. 22:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nekem mindig hüvelyi orgazmusom van. Viszont nem mindig van olyan hogy nem tudok lábra állni. És nem a szex hosszától függ, van amikor 10 perces szex után is indulnék meg aztán esek is össze. Igazából nem tudom mi befolyásolja, van amikor erősebb az orgazmusom, van amikor nem :D
2019. márc. 29. 20:18
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor előfordul egy alapos szex és hatalmas orgazmusok után. Egyszer végeztünk felugrottam egy zsepiert és össze is estem . Vicces volt :D
2019. ápr. 12. 10:17
 33/37 anonim ***** válasza:
Az összesből egyedül a 17-es válaszolt a kérdésre 😀 (nem a kérdező vagyok de köszi a választ!) ☺
2019. ápr. 12. 10:47
 34/37 anonim ***** válasza:

31el ertek egyet :D

Nekem is volt, hogy hirtelen nem hogy járni, felülni sem tudtam. Páromnak is volt ilyen. Talán tényleg attól is függ, hogy mekkora orgazmusunk van, illetve egy jó félóra lovaglás után nekem várni kell a járással.. :D

2019. máj. 6. 04:00
 35/37 anonim ***** válasza:
Hogy lábra állni nem tudtam olyan nem volt , olyan igen h remegett a labam vagy hasonló de az a póz / orgazmus miatt van
2019. máj. 13. 08:25
 36/37 anonim ***** válasza:
Igen van
2019. máj. 23. 14:59
 37/37 anonim ***** válasza:

Igen, van.Mi is tapasztaltuk a barátnőmmel.

Meg elég sűrűn van olyan is hogy szex után remeg a lába neki(néha még az enyém is remeg utána ha sokáig csináljuk).Pedig mi az anált kirkán szoktuk csinálni, szóval arra sem lehetne fogni.

2019. máj. 23. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!