Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vagy olyan, hogy a nő egy kiadós szex után nem tud lábra állni?
Persze,hogy van ilyen.Este 8 órától másnap délig,szinte folyamatosan szexeltünk. Délben a lány szeretett volna a wc-re menni, de nem tudott felülni sem, úgy elvolt zsibbadva.
Úgy kellett felemelnem és kitámogatnom.Én sem úsztam meg,heteken át éreztem a medence csontjainak a nyomását magamon. De nagyon szuper volt vele ,és a mai napig felejthetetlen.
Közvetlen orgazmus után lehet ilyen, kb 4-5 percig, mert a medence körüli(hüvelyi) izmokba áramlik a vér a láb helyett és kell egy kis idő mire helyreáll a keringés.
Férfiaknál is van ilyen, ott pedig attól, mert a nagy hátsó farizom a hosszas terhelés hatására begörcsöl, minél nagyobb az izom, minél kötöttebb, annál könnyebben begörcsölhet. Aki dugott már nőt hosszasan hátulról állva az pontosan tudja miről beszélek, olyan érzés mint amikor a konditeremben egy durva guggolás után berogy a lábad, mintha erőtlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!