Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vagy olyan, hogy a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vagy olyan, hogy a nő egy kiadós szex után nem tud lábra állni?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy meglehet úgy dugni egy nőt hogy utána egy kis ideig nem tud lábra állni? Ha igen, hogy lehet ez elérni?

2018. okt. 17. 22:08
1 2 3 4
 11/37 dot. ***** válasza:
25%
én csak betettem neki már az elég volt hogy következő pózba ne tudjon átfordulni egykönnyen
2018. okt. 17. 23:01
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

Persze,hogy van ilyen.Este 8 órától másnap délig,szinte folyamatosan szexeltünk. Délben a lány szeretett volna a wc-re menni, de nem tudott felülni sem, úgy elvolt zsibbadva.

Úgy kellett felemelnem és kitámogatnom.Én sem úsztam meg,heteken át éreztem a medence csontjainak a nyomását magamon. De nagyon szuper volt vele ,és a mai napig felejthetetlen.

2018. okt. 18. 06:30
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt mar benne reszem
2018. okt. 18. 07:18
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
igen, meg lehet
2018. okt. 18. 07:43
 15/37 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nincs , esetleg sok lovaglás után nehezebb menni mert besurran a commbom, meg másnap az izomláz, de ennél több nem hiszem.
2018. okt. 18. 07:51
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Van. Én pl ha jól csinálja a párom remegek utána és nem tudok lábra állni.
2018. okt. 18. 08:59
 17/37 anonim ***** válasza:
94%

Közvetlen orgazmus után lehet ilyen, kb 4-5 percig, mert a medence körüli(hüvelyi) izmokba áramlik a vér a láb helyett és kell egy kis idő mire helyreáll a keringés.

Férfiaknál is van ilyen, ott pedig attól, mert a nagy hátsó farizom a hosszas terhelés hatására begörcsöl, minél nagyobb az izom, minél kötöttebb, annál könnyebben begörcsölhet. Aki dugott már nőt hosszasan hátulról állva az pontosan tudja miről beszélek, olyan érzés mint amikor a konditeremben egy durva guggolás után berogy a lábad, mintha erőtlen lenne.

2018. okt. 18. 09:33
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még jöhetnek tippek, válaszok!
2018. okt. 18. 16:04
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. Másnap látszik a járásán, zsibbad mindene... :-)
2018. okt. 19. 00:48
 20/37 anonim ***** válasza:
84%

Én is kíváncsi lennék rá!!

🤔🤔😛

2018. okt. 20. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!