Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy kiadós szex után még másnap is érzékeny vagyok?
Tegnap együtt voltam a barátommal (sokadik alkalom) kb 1 óráig szexeltünk,de elég durva volt.
Sokszor szokta keményebben csinálni,de nem szokott még ennyi idő után is ilyen érzékeny maradni a puncim.
Még mindig fáj egy picit ha hozzáérek,pisilésnél is pár másodpercig csíp,pirosnak kicsit piros.
Az érzékenységet ahhoz tudnám hasonlítani,mint mikor orgazmus után egy kis ideig hozzányúlni se lehet.
Ez normális vagy most ez mitől lehet? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék,mert nem volt sokkal durvább az együttlét,mint máskor szokott szóval nemértem,hogy ez most mitől lehet..
Volt olyan barátnőm aki másnap is érezte, de nem ennyire, mint te.
Pasid szerintem túl durva. Szólj neki, mert ez nem jó, és hosszútávon ha sűrűn csinál ilyet okozhat komplikációt is.
Ésszel csinálja.
Ha most ennyire durva, ekkora fájdalmat okoz, akkor milyen lesz késöbb?
Biztosan jó ez neked?
Azért nem szóltam,mert nekem is jó volt,és nem fájt akkor egyáltalán. Most se fáj,hanem inkább ez az érzékenység ami zavar.
Esetleg tudtok valamit ami enyhíthetné,vagy inkább ne kenegessem semmivel majd elmúlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!